Fast eller flytende renteFast eller flytende rente

Når du har et boliglån, kan du velge mellom fast eller flytende rente. Det er viktig at du tenker gjennom egen situasjon, og gjør en vurdering av hva som passer best for deg.

Flytende rente 
Når du har flytende rente på lånet ditt vil renten endre seg i takt med svingninger i markedet. Lånet kan innfris når som helst - helt eller delvis.

Flytende rente passer for deg som:

  • Har økonomi til å tåle svingninger i boliglånsrenten
  • Ønsker fleksibilitet i nedbetalingen

Fast rente
Med fast rente inngår du en bindende avtale om en fast rente for 3, 5 eller 10 år. Fastrentelån er mindre fleksibelt enn flytende lån, da man er bundet til en fast rente og nedbetalingsplan.

 Fast rente passer for deg som:

  • Ønsker trygghet og forutsigbare låneutgifter
  • Ikke liker å bekymre deg for fremtidige renteendringer – renten på lånet ditt endrer seg ikke selv om renten i markedet endres.

Kombiner fast og flytende rente
Ved å kombinere boliglån med flytende rente og fastrentelån, oppnår du forutsigbarhet på det stabile lånet i bunn samtidig som du får med deg bevegelsene i den flytende renten og full fleksibilitet på boligkreditten.

Les om boliglån med flytende rente
Les om fastrentelån
  • Skriv ut
  • Sidekart
  • Legg til dine favoritter

Beregn og søk om lånBeregn og søk om lån

Beregn lån
​​​​​
Søk om lån
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg ved første anledning.

​​​
 
Danske Bank A/S har tillatelse til å drive finansieringsvirksomhet og verdipapirforetak i Norge. Danske Bank er under tilsyn av det danske Finanstilsyn og av det norske Finanstilsynet. Danske Bank, Søndre Gate 13-15, 7466 Trondheim. Tlf Privat 08540, Bedrift 06030, fax 810 00 901, Swift: DABANO22, Org.nr: 977074010.

Copyright ©2008 - Danske Bank Group. Les Vilkår for bruk og Behandling av opplysninger og cookies og Bankens personvernregler ved besøk på webstedet til Danske Bank.