Spareavtaler

Smart
Eksperter er enige om at jevn sparing over tid er den beste måten å spare på. Du kan spare både på sparekonto og i aksjefond. Sparekonto er trygt, men over tid har fond gitt best avkastning. Med spareavtale i fond reduseres risiko, blant annet fordi du kjøper fondsandeler til en lav pris i dårlige tider.

Enkelt
Gjennom en spareavtale trekkes automatisk et beløp fra en konto (som regel brukskonto) til den spareform som passer deg best. Du bestemmer selv hvor ofte dette skal skje. En vanlig løsning er å spare et fast beløp hver måned.

Fleksibelt
Du har full oversikt i nettbanken, og kan når som helst endre sparebeløp, fond, konto og trekkdato.

Kontakt oss om spareavtale eller annen sparing
  • Skriv ut
  • Sidekart
  • Legg til dine favoritter
 
Spareavtaler
Spareavtale i fond: De smarte sparer lite og ofte
At aksjemarkedene kan svinge mye i det korte bildet, vet vi – sånn har det alltid vært og sånn vil det alltid være. Derimot vet vi at aksjemarkedet stiger over tid, og gir bedre avkastning enn tradisjonell banksparing. Dessverre er det ingen gitt å si noe sikkert om når markedene snur i det korte bildet - med andre ord når man bør selge sine aksjefond eller når man bør kjøpe.

Sparer du jevnlig i en spareavtale reduseres risikoen for dårlig "timing". En spareavtale har den egenskapen at fondsandeler plukkes både i gode og dårlige tider. I dårlige tider -dvs i svake markeder- får du billige fondsandeler. Dette bidrar positivt til avkastningen når regningen til slutt skal gjøres opp. 

Vi har ingen tegningsprovisjon på kjøp av alle bankens aksjefond. Dette gjelder både de fondsandelene kjøpt direkte i nettbanken, og de som kjøpes gjennom våre rådgivere.

Du kan når som helst avslutte avtalene, evt. droppe sparingen i enkeltmåneder.

Slik oppretter du spareavtale i nettbank
Spareavtaler
Kontakt
Privat: 85 40 50 00 (5-sifret nr. 08540)
Bedrift: 85 40 99 05 (5-sifret nr.  06030)

Chat med oss

Kundeservice Teknisk support

Kontakt oss

Ring oss Skriv til oss Book møte Bli kunde Gi tilbake-melding

Finn oss

Finn ditt kontor og minibanker 

Finn svaret raskt

Kort Nettbank og mobil Konto Prisliste Kundeservice