Webinar: Hvordan sikre din bedrift mot digital svindel? 

Digital svindel er et økende problem både her i Norge og internasjonalt. Hva er egentlig digital svindel, hvem er svindleren og hva kan vi gjøre for å beskytte oss? I dette Webinaret får vi besøk av Håvard Andre Aalmo fra det Nasjonale Cyberkrimsenter på Kripos og Danske Bank sine fremste eksperter på området. 

Tema for sendingen

  • Hva er svindel og hvilke svindelforsøk utsettes norske bedrifter for?

  • Hvordan er trusselbilde i Norge og internasjonalt?

  • Hvordan utføres denne type svindel og hvem er ofrene?

  • Hva kan du gjøre for å beskytte din bedrift? 

  • Hvilken rådgivning kan politiet og banken gi?


Påmelding

For å delta på webinaret må du på forhånd melde deg på her. Du vil da motta en link 30 minutter før sendestart til selve sendingen. Underveis vil du har mulighet til å stille spørsmål til programleder.

Dato: Onsdag 11. desember Tid: 10:00-10:30

Meld deg på her
Om deltakerne 

 

Håvard Andre Aalmo (Venstre) er leder på Seksjon for datakriminalitet ved det Nasjonale Cyberkrimsenter (NC3) på Kripos, og har lang fartstid i politiet. Håvard vil dele av sin erfaring fra arbeidet og hvilke trender og bevegelser vi ser innen datakriminalitet.

Andreas Nordø (Høyre)Head of TxB Operations Norway jobber til daglig med å forhindre og avdekke svindel blandt bankens bedriftkunder og vil dele sine beste tips om hvordan du som bedrift kan forebygge og forhindre svindelforsøk. 

Programleder

 Øystein Schmidt er pressesjef i Danske Bank Norge og vil lede sendingen og ta i mot spørsmål på direkten fra seere.