Gå til hovedinnhold

Lease nytt tannlegeutstyr? Her er 4 gode tips

Begynner utstyret på klinikken å bli gammelt, eller ønsker du å investere i nytt utstyr for å etablere eller utvide din praksis? Her er våre beste tips når du skal investere i nytt tannlegeutstyr.

1. Tenk over dine fremtidsplaner før du investerer i nytt tannlegeutstyr

Investeringer kan være kostbart, og det er stor forskjell på å investere i nytt utstyr for 100.000 eller 5 millioner. Leasing av nytt utstyr i stedet for kjøp kan gi bedriften økonomisk spillerom, samtidig som utstyret jevnlig kan byttes ut ved behov. Er du usikker på hvor mye du kan investere, kan en rådgiver i Danske Bank hjelpe deg med å få oversikt over økonomien i selskapet ditt.

 

2. Forskuddsleie kan påvirke økonomien i selskapet

For de fleste er viktig at leasing er enkelt og har en god pris, men tenk også igjennom hvordan et eventuelt forskudd i en leasingavtale påvirker økonomien din.

Ved leasing kan du få finansiert inntil 100 % av investeringen. Du kan også velge å betale noe som forskuddsleie. Hvor stort forskudd du bør betale avhenger av økonomien i selskapet og tilgjengelig likviditet. Husk at forskuddsleie kan påvirke din mulighet for fremtidig utbytte.

Har du spørsmål?     

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss - vi hjelper deg med det du lurer på.

Ring oss på +987 05550 eller send en e-post til leasing@danskebank.no.

3. Få på plass finansieringen med en gang

Få på plass finansieringen i forkant av eventuelle messer, som for eksempel Nordental, Vestlandsmøtet eller Midt-Norgemøtet. Da slipper du å bruke tid og energi på å sette deg inn i flere leasingavtaler under messen. Bruk tiden på å finne riktig utstyr. Kanskje har du gjort en del research på utstyret du ønsker deg, men det kan også oppstå noen nye behov underveis under messene. 

Du kan søke om forhåndfinansiering, få en ramme med et beløp du kan lease for, og benytte det du ønsker innenfor denne rammen. Dette er kostnadsfritt i Danske Bank.

4. Ha full kontroll over dine leasingavtaler, det kan lønne seg

Utstyrsleverandører tilbyr ofte leasing og det er derfor ikke uvanlig at en tannlegeklinikk har leasingavtaler i flere ulike selskap. Du kjenner deg kanskje igjen? Hver gang du kjøper en ny unit eller et røntgenapparat må en ny avtale signeres, gjerne i enda et leasingselskap. Driver du en større klinikk med flere behandlingsrom, kan det fort bli veldig mange avtaler å ha oversikt over.

Dersom du samler avtalene dine, får du bedre oversikt og kontroll. Det kan være lønnsomt i lengden. Velger du å lease i Danske Bank får du ikke bare en god rente, men også avtaler uten skjulte gebyrer og kostnader. Du får full oversikt over dine leasingavtaler i nettbanken og en rådgiver du kan spørre om råd når som helst.

Vi i Danske Bank har lang og god erfaring når det kommer til leasing av utstyr. Vi har egne bedriftsrådgivere som er spesialister på det finansielle rundt det å drive en tannklinikk. I tillegg har vi en egen avdeling kun for leasing. Vi kan med andre ord hjelpe deg med det du måtte trenge.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe, eller søk om finansiering hvis du skal kjøpe nytt tannlegeutstyr.

Klikk her for mer informasjon om avtalen om leasing

Fordeler for NTF-medlemmer

  • Uforpliktende og gratis å søke om finansiering
  • Ingen kostnader påløper frem til du har funnet utstyret du skal ha
  • Rente på leasing til 3,95%
  • Etableringsgebyr kr 1950,- (eks. mva) og termingebyr kr 105,- (eks. mva)
  • Få full oversikt over dine leasingavtaler i nettbanken

Søk om finansiering    Les mer om avtalen 


Få alle fordelene i dag. Bli kunde i Danske Bank.