Axeptia: Frigjør arbeidskapital og forbedre likviditen

Axeptia er et verktøy som hjelper bedrifter med å redusere kunderisiko og forbedre likviditeten. Du får raskt og enkelt oversikt og kontroll over alle utestående kundefordringer, og du slipper å bruke tid og ressurser på å sette sammen data selv.

Fordeler for din bedrift

  • Reduser utestående kundefordringer
  • Frigjør arbeidskapital og forbedre likviditeten
  • Optimaliser kunderisiko ved å avdekke faresignaler
  • Se kredittrisiko på egne kunder og ta grep tidlig for å unngå tap som følge av konkurser
  • Totaloversikt over alt dine kunder skylder deg
  • Automatiser oppfølging av sene betalere

     

Som samarbeidspartner informerer Danske Bank på denne siden om Axeptias produkt. For å kunne kjøpe produktet må du være i direktekontakt med Axeptia.

Med Axeptia kan du få en mer effektiv kredittstyring gjennom redusert kredittrisiko og lavere kredittid. Du har alltid oppdatert informasjon på kunder, mindre manuelt arbeid og ingen vedlikehold av integrasjoner.

Følg fakturaen fra den opprettes i ERP systemet ditt til den blir betalt. I de tilfeller hvor kunder er sene med å betale, har Axeptia integrasjoner mot en rekke inkassoselskap, for automatisk oversending til purring- og inkasso.

 Se video av hvordan løsningen fungerer 

a915d811-00090252-3cba72eb

Kontakt Axeptia

Få et tilbud      Les mer


Informasjonen på denne siden er gitt av Danske Bank som samarbeidspartner til Axeptia. Har du spørsmål om produktet kan du kontakte din Cash Management-rådgiver eller Axeptia på e-post contact@axeptia.com eller telefon +47 45 00 27 34. Klikk på "få et tilbud"-knappen over for å bestille produktet via Axeptia sine sider.

Spørsmål og svar om Axeptia