Snart kan vi ønske deg velkommen til din nye nettbank, District

Business Online vil snart endres til District. En ny og brukervennlig nettbank som gir deg bedre oversikt over bedriftens økonomi. I den nye nettbanken får du alt det du kjenner til og bruker i Business Online i dag, og samtidig en løsning som er klar til å møte fremtidens muligheter og behov.  

Du trenger ikke å gjøre noe i forbindelse med overgangen til District. Din Business Online blir automatisk flyttet over til District, og alle dine data og funksjoner er tilgjengelige for deg når du logger inn – på samme måte som før.

81F0685AB958EDDF

 
Når får du District?

Du kan se når du får tilgang på District under «brukerinformasjon» på forsiden av Business Online fire uker før overgangen. 
 
Vær oppmerksom på at uken for flytting til District kan bli endret. Du får beskjed i Business Online dersom det blir tilfelle.
Du kan alltid finne oppdaterte oversikt under «brukerinformasjon» på forsiden i nettbanken.

 
Har du spørsmål? 


Vi er klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål om District. Du er velkommen til å ta kontakt med oss på tlf.: +47 80 014 648 eller districtsupport@danskebank.com


Du vil føle deg som hjemme fra første sekund


Du trenger ikke gjøre noe i forbindelse med overgangen til District. Din Business Online vil automatisk endres til District. 
Alle dine data, funksjoner og kontoer fra Business Online vil være tilgjengelig for deg når du logger inn. Du kan derfor ta i bruk District med en gang, og bruke nettbanken på samme måte som før.

 

Hvordan logger du på District?

 

Du logger på District på samme måte som du logger på Business Online i dag. Bare velg District i påloggingsmenyen på hjemmesiden, der du vanligvis logger inn i Business Online. Dersom du velger «Business Online» i menyen etter at District er klart for deg, vil du automatisk bli logget inn i District.

 People sitting on a bench

 

Hva er nytt?


Når du logger inn i District vil du bli møtt av en helt ny forside som gir deg bedre oversikt og som gjør det enklere å administrere bedriftens økonomi. 

Du kan enkelt endre og tilpasse forsiden ved å legge til, flytte eller erstatte moduler på siden. På den måten kan du skreddersy forsiden til dine behov. I menyen til venstre har du tilgang til alle tjenester du kjenner fra topp-menyen i Business Online. Lær mer om hvor enkelt det er å bruke District i videoen under.

Se opplæringsvideoer for District 


Har du Business Online avtaler i andre land?


Dersom du har Business Online-avtaler i andre land, vil brukerne på disse avtalene få District på et senere tidspunkt.

 

 

 Slik fungerer District

1A01F049B958EDDF

 

 

District - en helt ny nettbank for våre bedriftskunder


Den nye nettbanken, District, er utviklet for å kunne møte nye behov i en verden i konstant endring. En verden med nye lovkrav, andre operasjonelle oppgaver og økt risiko for svindel. 

District er det første steget mot en ny og integrert plattform som kan samle alle dine finansielle data og leve opp til dine skiftende behov. Vi vil fortløpende utvide District med flere løsninger og tjenester, og nettbanken er bygget for å inkludere løsninger fra andre tredjepartsleverandører i fremtiden.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er District?
  District er den nye nettbanken som erstatter Business Online. District er første steget mot en ny, integrert plattform for alle våre bedriftskunder. Den nye nettbanken er laget for å kunne møte alle dine behov både i dag og i fremtiden, ved å samle alle dine finansielle data på ett sted.
 • Kan jeg fortsatt bruke Business Online? 

  Nei, når du får District vil det ikke lenger være mulig å bruke Business Online. Alle dine data, funksjoner og kontoer vil fortsatt være tilgjengelig når du logger på District, og du trenger derfor ikke å forberede noe i forbindelse med overgangen.

 • Når får jeg District?
  Du kan se når du får tilgang på District under «brukerinformasjon» på forsiden av Business Online fire uker før overgangen. 
 • Trenger jeg å forberede noe i forbindelse med overgangen til District?

  Nei, du vil få District automatisk. Når du logger på vil alle kontoer, data og funksjoner fra Business Online fortsatt være tilgjengelig for deg. Du kan derfor begynne å bruke District med en gang, på samme måte som du gjør i dag.

 • Hvordan logger jeg meg på District?

  Du logger inn i District på akkurat samme måte som du logger inn i nettbanken i dag. Bare velg «District» i påloggingsmenyen på hjemmesiden vår, der du i dag logger inn ved å velge «Business Online».

 • Hva vil skje med all informasjonen lagret i Business Online?

  Alle funksjoner, data og kontoer fra Business Online vil fortsatt være tilgjengelig når du logger på District.

 • Vil alle brukere av Business Online i min bedrift få District på samme tid?

  Ja, alle brukere i Norge vil få District på samme tid. Dersom du har avtaler i andre land vil brukerne på disse avtalene få District på et senere tidspunkt.

 • Hva er nytt med District sammenlignet med Business Online? 

  I første omgang vil den største forskjellen være en ny forside og et nytt design. Du kan enkelt tilpasse forsiden til dine egne behov. På den måten får du bedre oversikt over bedriftens økonomi og de administrative oppgavene blir enklere. Du vil også se at toppmenyen i Business Online er flyttet til venstre i District. Se hvor enkelt det er å bruke District i videoen over. 

 

Har du spørsmål? 

Vi er klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål om District. Du er velkommen til å ta kontakt med oss på
tlf.: +47 80 014 648 eller districtsupport@danskebank.com