Snart kan vi ønske deg velkommen til din nye nettbank, District

Business Online vil snart endres til District. En ny og brukervennlig nettbank som gir deg bedre oversikt over bedriftens økonomi. I den nye nettbanken får du alt det du kjenner til og bruker i Business Online i dag, og samtidig en løsning som er klar til å møte fremtidens muligheter og behov.  

Du trenger ikke å gjøre noe i forbindelse med overgangen til District. Din Business Online blir automatisk flyttet over til District, og alle dine data og funksjoner er tilgjengelige for deg når du logger inn – på samme måte som før.

81F0685AB958EDDF

 
Når får du District?

Du kan se når du får tilgang på District under «brukerinformasjon» på forsiden av Business Online fire uker før overgangen. 
 
Vær oppmerksom på at uken for flytting til District kan bli endret. Du får beskjed i Business Online dersom det blir tilfelle.
Du kan alltid finne oppdaterte oversikt under «brukerinformasjon» på forsiden i nettbanken.

 
Har du spørsmål? 


Vi er klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål om District. Du er velkommen til å ta kontakt med oss på tlf.: +47 80 014 648 eller districtsupport@danskebank.com


Du vil føle deg som hjemme fra første sekund


Du trenger ikke gjøre noe i forbindelse med overgangen til District. Din Business Online vil automatisk endres til District. 
Alle dine data, funksjoner og kontoer fra Business Online vil være tilgjengelig for deg når du logger inn. Du kan derfor ta i bruk District med en gang, og bruke nettbanken på samme måte som før.

 

Hvordan logger du på District?

 

Du logger på District på samme måte som du logger på Business Online i dag. Bare velg District i påloggingsmenyen på hjemmesiden, der du vanligvis logger inn i Business Online. Dersom du velger «Business Online» i menyen etter at District er klart for deg, vil du automatisk bli logget inn i District.

 People sitting on a bench

Hva er nytt?


Når du logger inn i District vil du bli møtt av en helt ny forside som gir deg bedre oversikt og som gjør det enklere å administrere bedriftens økonomi. 

Du kan enkelt endre og tilpasse forsiden ved å legge til, flytte eller erstatte moduler på siden. På den måten kan du skreddersy forsiden til dine behov. I menyen til venstre har du tilgang til alle tjenester du kjenner fra topp-menyen i Business Online. Lær mer om hvor enkelt det er å bruke District i videoen under.

Se opplæringsvideoer for District 

 

Har du Business Online avtaler i andre land?


Dersom du har Business Online-avtaler i andre land, vil brukerne på disse avtalene få District på et senere tidspunkt.

 

 

 Slik fungerer District

1A01F049B958EDDF

 

 

District - en helt ny nettbank for våre bedriftskunder


Den nye nettbanken, District, er utviklet for å kunne møte nye behov i en verden i konstant endring. En verden med nye lovkrav, andre operasjonelle oppgaver og økt risiko for svindel. 

District er det første steget mot en ny og integrert plattform som kan samle alle dine finansielle data og leve opp til dine skiftende behov. Vi vil fortløpende utvide District med flere løsninger og tjenester, og nettbanken er bygget for å inkludere løsninger fra andre tredjepartsleverandører i fremtiden.

Ofte stilte spørsmål

 

Har du spørsmål? 

Vi er klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål om District. Du er velkommen til å ta kontakt med oss på
tlf.: +47 80 014 648 eller districtsupport@danskebank.com