Guide: Ettergodkjenning i District

En stegvis guide til de mest etterspurte funksjonene. 

 • Slik godkjenner du transaksjoner i District

  For å se hvilke filer man har sendt inn til banken, kan man gå via hovedmenyen «betalinger» og videre til «mappeoversikt betalinger». Hvis du markerer stjernen til høyre for dette punktet i venstremenyen, så havner den øverst i menylisten, samt under favoritter på ditt «dashbord». 
    
  Når man får opp listen med filer, så kan man godkjenne filen via pilmenyen foran ønsket fil. 

   

  Alternativt kan man gå via betalingsoversikten for å godkjenne betalinger. Da kan man godkjenne alle betalinger fra alle filer, samt eventuelle manuelle betalinger i én og samme operasjon. 

 • Slik oppretter du varsling for betalinger som mangler godkjenning

  Hvis dere ønsker varsel om at det ligger betalinger som mangler godkjenning på avtalen, så kan dere opprette dette slik: 

   

  Det er også mulig å få varsel fra Visma på betalinger som mangler godkjennelse. Ta kontakt med Visma hvis du har spørsmål om opprettelse av et slikt varsel. 


 • Hvordan gi en bruker tilgang til konfidensielle betalinger

  Tilgang til konfidensielle betalinger kan gis av administrator på District-avtalen.


  Administrator skal velge Administrasjon i venstremenyen i District.

   

   

  I brukeroversikten klikk på funksjonsmenyen foran brukeren som skal endres og velg «Endre bruker».

   

  Endre bruker trinn 1 blir vist. I bunnen av skjermbildet kan en velge «Trinn». Antall trinn kan være forskjellig. Det er trinnet «Betalinger» som skal velges. Normalt er det trinn 6. Hold musepilen over nummeret på trinnet for å finne trinn Betalinger hvis trinn 6 ikke er riktig 

   

  I trinnet marker for at «Brukeren kan spørre på og opprette konfidensielle betalinger». Klikk deretter på siste trinnet normalt nr. 7.

   

  I oppsummeringstrinnet klikk på «Godkjenn»

   

  I Elektronisk signaturboks registrer passord og trykk OK  Bruker er da endret. Hvis Administrator har 2 i fellesskaps fullmakt skal en administrator til godkjenne endringen.

Vil du vite mer om District?

Hvis du vil vite mer om District og hvilke fordeler plattformen kan gi din bedrift er du alltid velkommen til å avtale et møte med en rådgiver eller ringe oss.

Kontakt oss