To roller - én rådgiver

Livet består av mer enn jobb, også når du har egen bedrift og er din egen arbeidsgiver. Men samspillet mellom de to er viktig for å sikre både deg og bedriften i hverdagen. Med ett kontaktpunkt å forholde deg til sparer du både tid og penger.

Dette får du:

  • Én rådgiver å forholde deg til - både for din bedrifts- og privatøkonomi.
  • Gode betingelser.
  • Løsninger spisset mot deg og dine behov.
  • Ingen etableringskostnader ved oppstart.

Kontakt meg*

*Ved å legge inn din kontaktinformasjon gir du ditt samtykke til å bli kontaktet i de aktuelle kanalene.
Tilbudet gjelder for deg som har kundeforhold via partner- eller foreningsavtale.

 

Enklere for deg og bedriften

Det kan være fristende å låne opp maksimalt med sikkerhet i boligen når du skal starte egen bedrift. I øyeblikket kan det også virke fornuftig. Men hva skjer om tre eller fem år når du får lyst til å kjøpe deg feriebolig ved sjøen eller på fjellet? Og hvordan skal du som din egen arbeidsgiver planlegge pensjonssparingen?

Som kunde i Danske Bank får du hjelp til å orientere deg om de mulighetene du har, og kan optimalisere økonomien din best mulig. En egen avdeling rådgivere har spesialisert seg på å se helheten for deg som driver egen bedrift. Slik får du ett kontaktpunkt å forholde deg til når det kommer til bank.  Du sparer verdifull tid og får løsninger tilpasset både deg og din familie, så vel som for bedriften. Og økonomiske frihet utenom jobben, ikke bare i år, men også i årene som kommer.

 

Hovedgrunnen til at jeg valgte Danske Bank var bankens evne til å se hele min økonomi samlet. Jeg kan ha felles møter med banken der vi ser på både private- og bedriftsforhold samtidig. Noe som er praktisk for meg, og som sikrer meg de beste løsningene. 

- Finn Espen Gundersen, Digital Pilar AS

 

Kontakt meg*

*Ved å legge inn din kontaktinformasjon gir du ditt samtykke til å bli kontaktet i de aktuelle kanalene.

Andre har lest