Priority Pass

Priority Pass

Vi ønsker deg en behagelig reise.
 
  • ​Tilgang til mer enn 1 000 lounger 
  • For deg og dine gjester 
  • Internett, aviser og servering

Din nøkkel til 1 000 flyplasslounger

Som Private Banking-kunde i Danske Bank har du, med ditt Priority Pass kort, tilgang til over 1 000 lounger rundt i verden.  
 
En flyplasslounge er et perfekt sted for avslapping, lese en avis, eller nyte god mat og drikke i rolige omgivelser. Loungen gir deg også tilgang til møterom, PC-rom og trådløst internett. Alt skal være lagt til rette for at du skal slippe unna det hektiske miljøet på flyplassen og nyte ventetiden i ro og fred.
 
Det er viktig at du alltid medbringer ditt Priority Pass når du reiser, da du må vise kortet for å få adgang til loungene. Det er fullt mulig å ha med seg medreisende som gjester inn i flyplassloungene, disse belastes kortholder i henhold til prislisten.
 
Du kan lese mer om fordeler, vilkår og få full oversikt over de forskjellige loungene ved å gå inn på Priority Pass sin nettside.

Lounge OSL Gardermoen og North Sea Lounge i Stavanger Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen og Norh Sea Lounge i Stavanger, trenger du kun å bruke kredittkortet ditt. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem. Priority Pass aksepteres ikke i disse loungene.

Når kredittkortet ditt leses i LoungeKey-kortleseren, kontrolleres det at kortet og kredittkortkontoen din er aktiv. Du vil derfor se at det ligger et beløp tilsvarende USD 3,25 på din konto. Beløpet har status "venter". Du vil ikke bli belastet for dette beløpet, som forsvinner av seg selv etter ca. 3 uker.

Ønsker du å ta med deg gjester, bekrefter du antall og sinerer kvitteringer. Det er samme pris for besøk i loungen som når Priority Pass benyttes, og beløpet belastes din kredittkortkonto.

 

 

 

Kontakt
987 05522

Kontakt oss


Chat Finn ditt kontor