Oppdag mulighetene i Danske Bank

Som medlem i Norges Farmaceutiske Forening, får du ekstra gode fordeler i Danske Bank. Bankavtalen sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Du og din familie får ekstra gode betingelser på boliglån, billån og daglige banktjenester. 

Avtale et møte  Bli kunde

Økonomisk frihet har aldri
vært så billig!

Boligkreditt 45 % er et rammelån som er tilpasset deg med lav belåning i egen bolig. Har du et boliglån som er under 45 % av verdien på din primærbolig, kan dette være aktuelt for deg 

Gjennom bankavtalen får du ekstra god rente på dette lånet. P.t. er renten på 1,89 %.

Les mer

Aksjesparekonto

 

Nå er det enklere og gunstigere å spare i aksjer og aksjefond.

Aksjesparekonto gjør det enklere og gunstigere å investere. Attraktive skatteregler gjør at du kan kjøpe og selge aksjer og aksjefond uten å betale skatt på gevinsten underveis. Fordelen er at du kan reinvestere hele salgssummen i nye verdipapir, og du slipper å tenke på hvor mye du må sette av til skatt*.

Les mer om Aksjesparekonto her

*Det er gratis å opprette en Aksjesparekonto i Danske Bank. Du betaler heler ikke noe for å flytte fond og aksjer til en Aksjesparekonto.

For deg og din familie

 • Boliglån  God rente på boliglån er viktig, det vet vi. Derfor kan du være trygg på at du får en av markedets beste boliglånsrente til enhver tid.
  Uansett om det er forutsigbarhet, fleksibilitet eller noe annet som betyr mest for deg, vi har det lånet som passer dine behov.
  Dette er fordelsprisene du får på boliglån:

  Boliglån Ung
  Nominell rente: 1,95 % (Ordinær pris: 2,25 %)
  Boliglånet for deg under 34 år, hvor du kan låne inntil 85 % av boligens verdi. Gjelder uansett om du kjøper bolig for første, andre eller femte gang. Du beholder både lånet og den gode renten etter at du har fylt 34 år, forutsatt at lånet ikke endres. F.eks. en refinansiering eller en opplåning vil være en endring. Er dere to om lånet, gjelder alderen til den yngste av dere. 

  Boliglån med flytende rente
  Nominell rente: 1,99 % (Ordinær pris: 2,60 %)
  Velger du flytende rente på lånet, kan du kan låne inntil 80 % av boligens verdi. Renten påvirkes av markedet og kan øke eller synke i perioder. Boliglån med flytende rente er et fleksibelt lån, og ved behov kan du slippe å betale avdrag i en periode, endre forfallsdato og nedbetalingstid.

  Boligkreditt
  Nominell rente: 1,99 % (Ordinær pris: 2,70 %)
  Boligkreditt  omtales også som rammelån, og du kan låne inntil 60 % av boligens verdi.  Med Boligkreditt bestemmer du selv hvor mye du ønsker å bruke, hva du skal bruke lånet til og når du vil bruke det. Du bestemmer også når og hvordan lånet skal betales tilbake. Med andre ord et svært fleksibelt lån for deg som har en ryddig økonomi. 

    
    Boliglån med fast rente
  Ønsker du en mer forutsigbar økonomi, kan du med fastrentelån sikre deg mot renteendring i en periode på 3, 5 eller 10 år. Med fastrente på boliglånet, vet du nøyaktig hvor mye du skal betale hver måned i den perioden du binder lånet. På denne lånetypen tilbyr vi ingen ekstra rabatter, men renten er allikevel fordelaktig. 
  Klikk her for å se renten på fastrentelån

   

  Alle priser forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige.

 • Billån

   

  Billån

  Nominell rente, fra: 3,35 % (Ordinær pris, fra: 4,35 %)
  Går du med planer om kjøp av bil? Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hos oss kan du låne inntil 100 % av kjøpesummen.
  Søk i dag, så har du finansieringsbeviset i orden når bilen du skal ha dukker opp på markedet.

 • Kort og konto  Få rabatt på de beste kundeprogrammene i Danske Bank: 

  GOLD Kundeprogram 

  Dette er vårt mest populære kundeprogram. Det inkluderer blant annet 3 gebyrfri kort, reise- og avbestillingsforsikring, sperretjeneste for kort, mobil og pass, ID-tyverisikring og Danske Bank Reward. Du betaler ingen årsgebyr for kortene og ingen daglige gebyrer.
  Månedlig pris: 25 kr (Ordinær pris: kr 50).
   

  PLATINUM kundeprogram

  Vårt mest eksklusive kundeprogram fullspekket med fordeler. Det inkluderer blant annet 3 gebyrfri kort, reise- og avbestillingsforsikring, sperretjeneste for kort, mobil og pass, ID-tyverisikring og Danske Bank Reward. I tillegg får du Priority Pass, Concierge Service og et eksklusivt kortdesign. Du betaler ingen årsgebyr for kortene og ingen daglige gebyrer.
  Månedlig pris: 50 kr (Ordinær pris: kr 75).

  365 MasterCard

  365Direkte Mastercard gir deg Norges råeste drivstoffrabatt. Du får 85 øre/l i rabatt hos Esso ved en pumpepris på 14 kr/l (cashback 3,65 % + 34 øre Esso-rabatt). I tillegg får du 2 % cashback på alle bensinstasjoner som ikke er Esso.

  Priority Pass
  Bestiller du kundeprogrammet PLATINUM får du også et Priority Pass. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 000 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du betaler en inngangsavgift hver gang du benytter en lounge. 

 • Sparing og investering

   

   Sparekonto
  Innskuddsrente: 1,50 %
  Med Sparekonto Avtalekonto får du bankens beste rente fra første krone, og månedlig kapitalisering av renten. Det er ingen begrensning i bruk.

   

  Aksjesparekonto

  Aksjesparekonto vil gjøre det enklere å spare i aksjefond.  Les mer om Aksjesparekonto her.  BSU

  Innskuddsrente3,25%

  Er du under 34 år kan du bestille spareproduktet BSU (boligsparing for unge). Dette er en sparekonto hvor sparepengene er forbeholdt boligsparing. Du kan spare inntil 25 000 kr. per år og totalt 300 000 kr. Du får i tillegg 20 % skattefradrag på kontoen, noe som betyr at du får inntil 5000 kr igjen på skatten hvert år.

 • Forsikring og Pensjon  Økonomisk trygghet er å vite hva du får i morgen, uansett hva som skjer i dag. Vi hjelper deg med å kartlegge hvordan økonomien din ser ut dersom du skulle bli langvarig syk eller ufør. Et dødsfall vil i stor grad også påvirke familiens økonomi. Hensikten er å synliggjøre hvilke konsekvenser det vil ha hvis noe uforutsett skulle inntreffe.

  Våre rådgivere kjenner de forsikrings- og pensjonsordninger du har i ditt arbeidsforhold, og tar dette med som grunnlag for rådgivning i forbindelse med økonomisk trygghet.

   Pensjonssparing
  Våre anbefalinger for pensjonssparing tar hensyn til forventet utbetaling fra folketrygd, pensjonsordninger du har i ditt arbeidsforhold, fripoliser fra tidligere arbeidsforhold og eventuelle private ordninger. Summen av disse elementene sees opp mot dine ønsker for pensjonsinntekt/ -utbetaling og tidspunkt for overgang til pensjon, og danner utgangspunktet for våre anbefalinger.

 • Ung


  Kundeprogram UNG

  Kort og konto tilpasset deg mellom 18-27 år. Du kan lese mer om kundeprogrammet og bestille det her.

   

  UNG forsikring

  For kun 89 kr pr måned kan du som har Kundeprogram UNG bestille en knallgod innbo-, reise- og ulykkesforsikring. Her finner du mer informasjon.

  BSU - boligsparing for unge

  Boligsparing for Ungdom er for deg som er 33 år eller yngre og som har skattbar inntekt. Du kan spare inntil 25 000 kr i året til og med det kalenderåret du fyller 33 år, og maksimalt 300 000 kr.  Akkurat nå er renten på BSU på 3,25%

 • Kundeservice


  Eget kundesenter

  Du får tilgang til et eget kundesenter ved å ringe oss på telefon 987 05580. 


  Flytteservice

  Vi hjelper deg og din familie med alt i forbindelse med bytte av bank.

   

  Nettmøte

  Ønsker du å snakke med en rådgiver er vi fleksible på tidspunkt. Du kan få rådgivning i et av våre 26 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.

 • Private Banking

  Private Banking

  Som Private Banking kunde i Danske Bank får du din egen Private Banking rådgiver og tilgang til våre verktøy spesielt utviklet for å gi detaljert oversikt over din økonomi - nå og i fremtiden. Du får tilgang til et bredt team av fagspesialister fra hele Danske Bank konsernet, som kan bistå i viktige spørsmål knyttet til din økonomi innen investering, pensjon og forsikring, samt skatt, arv og skifte. Du får også tilgang til eksklusive seminarer og vår beste service via vårt VIP kundesenter og dedikerte rådgivere. Les mer om vårt Private Banking tilbud her.

 • Fordeler hos eiendomsmeglere

  Krogsveen og Meglerhuset Nylander

  Ved salg av bolig gjennom Krogsveen eller Melgerhuset Nylander, får du gratis verdivurdering og tre gratis visninger. Du får også konseptet "trygg bolighandel" gratis. Dette har en verdi på 6000 kr og inkluderer hjelp med å finne riktig bolig, en sparringsparter rundt kjøp av bolig og budrunde, samt klargjøring av egen bolig for optimalt salg. 


Danske Bank Reward

Du får bonus når du handler i utvalgte butikker, uansett hvilket kort du bruker fra Danske Bank.

Se hvor du får bonus