Ansatt i REMA 1000

Vi ønsker å gi deg som ansatt i REMA 1000 den beste bankopplevelsen gjennom helhetlig, individuell rådgivning. Avtalen skal sikre deg og din familie gode betingelser og trygghet over tid. Oppdag dine fordeler som ansatt i REMA 1000. 

Et trygt valg 


Hos oss får du en totalgjennomgang av din økonomi med fokus på alt fra boliglån til pensjon. Vi tar utgangspunkt i bedriftens pensjons– og forsikringsordninger, slik at vår rådgivning tilpasses dine behov. Vårt mål er å sikre økonomisk trygghet gjennom skreddersydde løsninger som passer nettopp deg. Nedenfor kan du lese mer om de ulike produktene vi tilbyr.

Oppdag mulighetene i Danske Bank

 • Kort og konto  Få rabatt på de beste kundeprogrammene i Danske Bank: 

  GOLD Kundeprogram 

  Dette er vårt mest populære kundeprogram. Det inkluderer blant annet 3 gebyrfri kort, reise- og avbestillingsforsikring, sperretjeneste for kort, mobil og pass, ID-tyverisikring og Danske Bank Reward. Du betaler ingen årsgebyr for kortene og ingen daglige gebyrer.
  Månedlig pris: 0 kr,- (Ordinær pris: kr 50).
   

  PLATINUM kundeprogram

  Vårt mest eksklusive kundeprogram fullspekket med fordeler. Det inkluderer blant annet 3 gebyrfri kort, reise- og avbestillingsforsikring, sperretjeneste for kort, mobil og pass, ID-tyverisikring og Danske Bank Reward. I tillegg får du Priority Pass, Concierge Service og et eksklusivt kortdesign. Du betaler ingen årsgebyr for kortene og ingen daglige gebyrer.
  Månedlig pris: 50 kr (Ordinær pris: kr 75).

  365 MasterCard

  365Direkte Mastercard gir deg Norges råeste drivstoffrabatt. Du får 85 øre/l i rabatt hos Esso ved en pumpepris på 14 kr/l (cashback 3,65 % + 34 øre Esso-rabatt). I tillegg får du 2 % cashback på alle bensinstasjoner som ikke er Esso.

  Priority Pass
  Bestiller du kundeprogrammet PLATINUM får du også et Priority Pass. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 000 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du betaler en inngangsavgift hver gang du benytter en lounge. 

 • Nettbank og mobil

   

  Våre digitale løsninger

  Med våre selvbetjente løsninger har du tilgang til banken på en enkel og sikker måte - når og hvor det måtte passe deg. Du velger selv om du vil bruke pc, mobil eller nettbrett, og får uansett full oversikt over kontoene dine. 

   

  Nettbank

  Nettbanken er vår eldste følgesvenn på den digitale fronten. I nettbanken kan du gjøre det meste selv og du kan enkelt holde full oversikt over dine tjenester hos oss. Du kan blant annet betale regninger, bestille produkter og tjenester samt handle fond og aksjer. 

   

  Mobil-ID

  Mobil-ID er din Bank-ID på mobil. Med Mobil-ID har du alltid med deg din elektroniske signatur når du har behov for å logge inn, signere eller handle på nett. For å ta i bruk Mobil-ID må du bestille denne i nettbanken og laste ned appen Mobil-ID. 

   

  Mobilbank og brettbank

  Mobilbanken gjør det mulig for det å ha oversikt over økonomien din og gjøre overførsler der du måtte befinne deg. Har du i tillegg Mobil-ID er telefonen det eneste du trenger for å betale en regninger.  Brettbanken er tilpasset deg som bruker nettbrett. 

   

  MobilePay

  MobilePay er vår mobilbetalingsløsning som finnes i alle REMA 1000 butikker. MobilePay kan du også bruke privat når du skal handle på nett, i en app eller når du skal betale til venner. 

   


   

 • Boliglån  God rente på boliglån er viktig, det vet vi. Derfor kan du være trygg på at du får en av markedets beste boliglånsrente til enhver tid.
  Vi har lånet som passer dine behov, enten det er forutsigbarhet eller fleksibilitet som er viktig for deg. 
  Dette er fordelsprisene du får på boliglån:

  Boliglån Ung
  Nominell rente: 1,45 % (Ordinær pris: 1,85 %)
  Boliglånet for deg under 34 år, hvor du kan låne inntil 85 % av boligens verdi. Gjelder uansett om du kjøper bolig for første, andre eller femte gang. Du beholder både lånet og den gode renten etter at du har fylt 34 år, forutsatt at lånet ikke endres. En endring kan for eksempel være en refinansiering eller en opplåning. Er dere to om lånet, gjelder alderen til den yngste av dere. 

  Boliglån med flytende rente
  Nominell rente: 1,61 % (Ordinær pris: 2,15 %)
  Velger du flytende rente på lånet, kan du kan låne inntil 80 % av boligens verdi. Renten påvirkes av markedet og kan øke eller synke i perioder. Boliglån med flytende rente er et fleksibelt lån, og ved behov kan du søke om å slippe å betale avdrag i en periode, endre forfallsdato og nedbetalingstid.

  Boligkreditt
  Nominell rente: 1,66 %(Ordinær pris: 2,25 %)
  Boligkreditt  omtales også som rammelån, og du kan låne inntil 60 % av boligens verdi. Med Boligkreditt bestemmer du selv hvor mye du ønsker å bruke, hva du skal bruke lånet til og når du vil bruke det. Du bestemmer også når og hvordan lånet skal betales tilbake. Med andre ord et svært fleksibelt lån for deg som har en ryddig økonomi.  

   Boliglån med fast rente
  Ønsker du en mer forutsigbar økonomi, kan du med fastrentelån sikre deg mot renteendring i en periode på 3, 5 eller 10 år. Med fastrente på boliglånet, vet du nøyaktig hvor mye du skal betale hver måned i den perioden du binder lånet. På denne lånetypen tilbyr vi ingen ekstra rabatter, men renten er allikevel fordelaktig. 
  Klikk her for å se renten på fastrentelån  Alle priser forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige.

 • Billån

   

  Billån

  Nominell rente, fra: 2,70 % (Ordinær pris, fra: 3,60 %)
  Går du med planer om kjøp av bil? Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hos oss kan du låne inntil 100 % av kjøpesummen.
  Søk i dag, så har du finansieringsbeviset i orden når bilen du skal ha dukker opp på markedet.

 • Pensjon og forsikring  Økonomisk trygghet er å vite hva du får i morgen, uansett hva som skjer i dag. Våre rådgivere kjenner de forsikrings- og pensjonsordninger du har i ditt arbeidsforhold og vil ta dette med i behovsvurderingen. Vi hjelper deg med å kartlegge hvordan økonomien din ser ut dersom du skulle bli langvarig syk eller ufør. Et dødsfall vil i stor grad også påvirke familiens økonomi. Hensikten er å synliggjøre hvilke konsekvenser det vil ha hvis noe uforutsett skulle inntreffe.

   

   Rabatt på forsikringer 
  Via vår samarbeidspartner på pensjon– og personforsikring, Danica Pensjon, vil du bli innvilget en rabatt på 50 % av etableringsomkostningene av personforsikringer i selskapet.  

  Danske Bank samarbeider med If Skadeforsikring, og vi henviser alle nye kunder til en samtale med vår samarbeidspartner i forbindelse med etablering av kundeforholdet dersom du ønsker dette.

   Pensjonssparing
  Våre anbefalinger for pensjonssparing tar hensyn til forventet utbetaling fra folketrygd, pensjonsordninger du har i ditt arbeidsforhold, fripoliser fra tidligere arbeidsforhold og eventuelle private ordninger. Summen av disse elementene sees opp mot dine ønsker for pensjonsinntekt/ -utbetaling og tidspunkt for overgang til pensjon, og danner utgangspunktet for våre anbefalinger.


  Individuell pensjonssparing

  Forslaget om individuell pensjonsparing, IPS, legger til rette for at pensjonssparing gir større skattemessige fordeler. Den nye IPS-ordningen forventes å være klar innen 1. november 2017. Forslaget innebærer at du kan spare 9600 i skatt dersom du sparer 40 000 årlig til pensjon.  Les mer om IPS her
 • Sparing og investering


  Sparing er viktig og vi tilbyr kompetent investeringsrådgivning enten du sparer på bankkonto eller i verdipapirer. Vi hjelper deg med å avdekke din holdning til risiko og din tidshorisont når du skal investere. På den måten forsøker vi å ivareta dine ønsker og behov på best mulig måte. Alle våre rådgivere gjennomgår den nasjonale autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere. I tillegg har vi egne investeringsrådgivere og formuesforvaltere som kan bistå i rådgivningen etter behov. 

   

   Sparekonto
  Innskuddsrente: 0,65 %
  Med Sparekonto Avtalekonto får du bankens beste rente fra første krone, og månedlig kapitalisering av renten. Det er ingen begrensning i bruk.

   

  Aksjesparekonto

  Nå er det enklere og gunstigere å spare i aksjer og aksjefond. Før årsskiftet kan du flytte aksjer og aksjefond med urealisert gevinst inn på konto, uten å betale skatt.  Les mer om Aksjesparekonto her.  BSU

  Innskuddsrente2,80 %

  Er du under 34 år kan du bestille spareproduktet BSU (boligsparing for unge). Dette er en sparekonto hvor sparepengene er forbeholdt boligsparing. Du kan spare inntil 25 000 kr. per år og totalt 300 000 kr. Du får i tillegg 20 % skattefradrag på kontoen, noe som betyr at du får inntil 5000 kr igjen på skatten hvert år.

 • Rådgivning


  Eget kundesenter

  Du får tilgang til et eget kundesenter ved å ringe oss på telefon 987 05580. 


  Flytteservice

  Vi hjelper deg og din familie med alt i forbindelse med bytte av bank.

   

  Nettmøte

  Ønsker du å snakke med en rådgiver er vi fleksible på tidspunkt. Du kan få rådgivning i et av våre 20 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.

CFE53205B958EDDF