Gratis helaften for to personer

Tønes og Christoffer Schjelderup show

Fredag 5. april kl. 19.00-21.00 inviterer Danske Bank deg med følge til stand-up show og konsert på Ole Bull Scene i Bergen.

Påmelding

For å delta på showet må du på forhånd melde på deg og ditt følge her. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla!

 Arrangementet er gratis. Du vil da motta en bekreftelse på epost, og billettene får du tilsendt på SMS to dager før forestilling.

Dato: Fredag 5. april Tid: kl 19:00 - 21:00
Sted: Ole Bull Scene - Bergen
Påmeldingsfrist: Onsdag 3. april kl 12:00 

Meld deg på her

Om arrangementet

Tønes er en av Norges aller fremste visepop og liveartister. Han er dobbel spellemannsprisvinner, kritikerrost i alle landets store mediehus og fylte senest i februar hele Håkonshallen i Bergen med sin lune, varme og humørfylte pop. En Tønes konsert er rett og slett en opplevelse du ikke kan gå glipp av.

Christoffer Schjelderup kommer fra Bergen og er en av Norges aller beste komikere. Han ble i 2018 nominert til humorprisen for sitt show «Tro, hat og ærlighet». En samlet pressekorps ga stående applaus og terningkast 5.

Forbrukerøkonom i Danske Bank, Cecilie Tvetenstrand, vil ønske velkommen og gi en kort introduksjon før show og konsert starter.