Aksla Rundt med Danske Bank

Har du lenge hatt lyst til å løpe for en god sak?
Nå har du sjansen!

Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer igjen «Aksla Rundt med Danske Bank» - et løpsarrangement til inntekt for en god sak!

I fjor samlet vi inn, sammen med dere, over kr 50 000 til Barnekreftforeningen i Møre og Romsdal. I år går innsamlingen til HF Helse Møre og Romsdal, Sengepost for Barn og Ungdom v/Ålesund Sjukehus. I år som i fjor, dobler Danske Bank beløpet som blir innsamlet!

Løpsdagen er satt til torsdag 1. september og du bestemmer selv når du skal løpe i tidsrommet 14.00-16.00. Vi avslutter med litt sosialt samvær i kantina på Skansekaia.

Vi utfordrer alle til å være med – enten du er kunde, samarbeidspartner eller konkurrent. Spre gjerne budskapet og inviter venner og kjente til en god utfordring med et godt formål. Som i fjor, blir det kåring av beste tid samt bedrift med flest deltagere, så her er det ingen grunn til å ikke melde seg på.

Løpet går rundt Aksla – med start og mål utenfor Danske Bank sine lokaler på Skansekaia. Løpet er ca. 8 km langt med ca. 270 meter total stigning. Det stilles ingen krav til toppform på startstreken!

Vi håper å se deg i år også, og håper du vil bidra til å gjøre dette til en årlig tradisjon!

Bli med!

Tid: 1. september kl 14:00 - 16:00

Meld din interesse via knappen under for mer informasjon vedrørende påmelding og det praktiske rundt løpsdagen.

Registrer deg her for mer informasjon

Content is loading