Opprette ny konto

Du har flere muligheter når du skal opprette en ny konto. Flere kontoer kan gi deg bedre oversikt over din økonomi, for eksempel med en regningskonto eller matkonto. I nettbanken kan du selv gi kontoene dine nye og egne navn.

 • Opprett ny konto i nettbanken - er allerede kunde

  Opprett ny konto i nettbanken - er allerede kunde

  Slik gjør du det
  • Logg deg inn i nettbanken og gå til 'Ny konto'
  • Velg type konto du ønsker å opprette
  • Når du har valgt konto klikker du på 'Bestill' og fyller ut feltene
  • Signér med BankID

  Hva koster det?

  Det koster ikke noe å opprette en konto når du allerede er kunde hos oss
 • Opprett ny konto - ny kunde

  Opprett ny konto - ny kunde

  Er du ikke kunde i Danske Bank?

  Slik gjør du det - Sparekonto

  Ønsker du en sparekonto, kan du enkelt bestille dette direkte fra produktsidene Sparing. Du velger den kontoen du ønsker å opprette, og klikker på Bestill. Du signerer kontoavtalen med BankID og kontoen er klar til bruk med det samme. (Gjelder ikke BSU og Sparekonto Barn og Unge).

  Slik gjør du det - Konto med kort
  For å opprette en konto med kort, må du bestille et av våre kundeprogram. Du finner en oversikt over disse her. Når du har bestemt deg for hvilket kundeprogram som passer best for deg, klikker du på Bestill/Søk. Fyll ut den nødvendige informasjonen, og bekreft med BankID. 

   

   Slik gjør du det - Konto med kort til Barn og Ungdom

  Bestilling av Cashkonto med kort til barn eller ungdom gjøres av foreldre/verger. Bestillingen gjør du fra produktsiden Cashkonto (Kort og konto - Under 18).
  Vær oppmerksom på at vi har bruk for informasjon og dokumentasjon fra både foreldre/verger og barnet selv for å kunne opprette konto og kort til mindreårige. 

  Selve konto- og kortavtalen (inkludert en samtykkeerklæring) sender vi elektronisk til foreldre/vergers nettbank for signering med BankID. Hvis en av foreldrene ikke har nettbank, kan avtalen likevel signeres med BankID.