Boligkreditt 45

Et rammelån for deg med en robust økonomi

Søk boligkreditt her

Hva er egentlig boligkreditt 45? Kort og enkelt, et rammelån tilpasset deg som har nedbetalt mye på lånet allerede og har en robust økonomi. 45 i navnet betyr at du kan ha maksimal belåning på 45 % av boligens verdi. Lav belåning og høy sikkerhet har i mange år blitt for dårlig belønnet av långivere, men nå er dette endret. Nå får også voksne samme gode rentevilkår som tidligere var forbeholdt førstegangsetablerere. Nå får du altså knallgod rente og fleksibilitet i samme pakke. 

Hva får du med en boligkreditt hos oss? Velger du boligkreditt i Danske Bank får du ikke bare knallgode vilkår på lånet ditt, du får også en uslåelig fleksibilitet. I dette ligger det at du får en ramme å forholde deg til, som du fritt kan disponere over direkte i nettbanken eller mobilbanken. Du kan altså betale inn på lånet når du vil, og du har til enhver tid rammen tilgjengelig for uttak. Selv om rammen kan være mye høyere enn det du har brukt, betaler du kun renter på den til enhver tid benyttede kreditten. 

Hvem passer det for? Dette er ikke et lån for hvem som helst, det krever at du har en ryddig og solid økonomi og at du selv kan følge din egen nedbetalingsplan. Vi gjennomfører alltid en personlig gjennomgang av din økonomi med en av våre autoriserte finansrådgivere for å avdekke om dette er riktig lånetype for deg. I disse rådgiversamtalene dukker det ofte opp løsninger som du selv kanskje ikke hadde tenkt på. Her får du gode råd som kan sikre at din økonomi forblir robust også i fremtiden.

Er du medlem i en av våre samarbeidsforeninger i Akademikerne får du 1,89 % rente. For andre er listeprisen 2,20 %, men prisen fastsettes ikke før vi har funnet ut litt mer om din økonomi og dine behov.


  • Knallgod rente
  • Alltid penger tilgjengelig innenfor rammen
  • Bestem selv når du vil nedbetale
  • Rente fra 1,89 %*

 

 

Book møte med rådgiver her

 

*Gjeldende rente for medlemmer i samarbeidsforeninger under akademikerne.