Boliglån

Bruk tiden på det som betyr mest for deg

Søk boliglån her

Book møte med rådgiver her

  • Fleksibel nedbetalingstid - og lånet kan innfris når som helst
  • Lån inntil 85 % av boligens verdi (ung)
  • Kombinér flytende og fast rente
  • Rente fra 1,95 %* 

 

*Gjeldende rente for medlemmer i samarbeidsforeninger under akademikerne. 

Sammenligning av renter er kanskje ikke det alle ønsker å bruke mest tid på. Hos Danske Bank kan du bruke tiden din på det som betyr noe for deg. Vi tilbyr alltid knallgod rente.

Hva passer deg best? Trenger du et ordinært lån med jevn nedbetaling, eller ønsker du mer frihet og kanskje også avdragsfrihet? Det er ikke sikkert du har svaret på dette nå. Sammen ser vi på dine behov for å finne en løsning som passer deg og dine behov. Ikke benytt tiden til å bekymre deg over økonomien, og sammenligne renter og vilkår på lån. Vi finner din løsning. Det kan du være trygg på.

 

Ønsker du ekstra forutsigbarhet, kan du velge å ha noe av ditt lån med fastrente. Da vet du nøyaktig hvor mye du skal betale på denne delen av lånet i de neste årene - uavhengig av eventuelle renteendringer. 

 

Er du medlem i en av våre samarbeidsforeninger i Akademikerne får du fra 1,95 % rente. For andre er listeprisen fra 2,25 %, men prisen fastsettes ikke før vi har funnet ut litt mer om din økonomi og dine behov. Kanskje vi snakkes?