Frihet til å leve

Er du en av de som har betalt ned boliglånet jevnt og trutt i flere år? Kanskje det nå passer med et rammelån hvor du selv bestemmer. Løsningen er et rammelån hvor du låner inntil 45 % av boligens verdi.

Sjekk om det passer deg

 • Knallgod rente
 • Lån så mye du vil når du vil
 • Bestem selv når du vil betale


Nominell rente fra

2,22 % 

Bestill her 

Passer dette for meg?

Fyll inn ønsket låneramme og antatt verdi på din bolig.
Bestill nå           Jeg ønsker å vite mer

Fakta om Boligkreditt 45 %

 • Hvilke vilkår gjelder for Boligkreditt 45 %?

  Hvilke vilkår gjelder for Boligkreditt 45 %?

  Det er kun verdien i din primærbolig som kan benyttes som sikkerhet, og du kan låne inntil 45 % av boligens verdi. Det er ikke mulig å «kryssikre» andre eiendommer for å komme under 45 % total belåning. Boligkreditt 45 % forutsetter at du har lønnsinngang i Danske Bank.

  Det stilles ingen krav til når du skal betale renter og avdrag, og du betaler kun renter for den delen av lånet du har brukt. Det er ikke mulig å binde renten på boligkreditt. Boligkreditten kan innvilges for inntil 10 år. 

 • Hvilken type sikkerhet må jeg stille for Boligkreditt 45 %?

  Hvilken type sikkerhet må jeg stille for Boligkreditt 45 %?

  • Du kan kun benytte din primærbolig som sikkerhet
  • Du kan kun låne inntil 45 % av boligens verdi
  • Det er ikke mulig å sikre lånet med andre eiendommer for å oppnå en belåning innenfor 45 %

  Du kan ikke ha andre lån som benytter din primærbolig som sikkerhet. Har du for eksempel lån tilknyttet en fritidseiendom eller utleiebolig, må annen sikkerhet stilles for dette formålet. 

 • Kan jeg få Boligkreditt 45 % dersom jeg har flere boliger?

  Kan jeg få Boligkreditt 45 % dersom jeg har flere boliger?

  Du kan maksimalt ha 45 % belåning i din primære bolig. Dersom du har flere eiendommer er det bare primærboligen som «teller» i belåningsgraden for Boligkreditt 45 %. For eventuelle andre eiendommer må det opprettes egne boliglån med sikkerhet i for eksempel fritidsbolig eller utleiebolig. 

 • Hva er forskjellen på Boligkreditt og boliglån med flytende rente?

  Hva er forskjellen på Boligkreditt og boliglån med flytende rente?

  Forskjellen mellom en boligkreditt og et boliglån med flytende rente, er at boligkreditt er et rammelån hvor du har en tilgjengelig kreditt som du disponerer fritt. Det er ingen fast nedbetalingsplan på boligkreditt. For boliglån med flytende rente har du en fast, månedlig nedbetalingsplan med automatisk trekk fra kontoen.

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Hvor mye kan jeg låne?

  Det er alltid individuelle hensyn forbundet med å låne penger. Vi må derfor gå gjennom din økonomi før vi kan tilby deg et lån. Du kan søke om boligkreditt inntil 45 % av boligens verdi. 

 • Hvordan flytte lånet mitt til Danske Bank?

  Hvordan flytte lånet mitt til Danske Bank?

  Først må du søke om lån hos oss. Blir lånet innvilget, og du takker ja, starter flytteprosessen i det vi mottar de signerte lånepapirene. Sammen blir vi enige om når lånet skal flyttes til oss. Det eneste du behøver å gjøre er å signere avtalen om bankbytte, så ordner vi resten. Bankbytteskjema finner du i nettbanken, når du har fått tilgang til den. Det er et krav at du flytter over din lønnskonto til oss, og at du benytter oss til varekjøp og regningsbetaling.