#girlstakeover

- vil du være Country Manager i Danske Bank for en dag?

I forbindelse med den internasjonale jentedagen 11. oktober 2018 arrangeres #girlstakeover i samarbeid med bistandsorganisasjonen Plan International. Dette går ut på at jenter tar over lederstillinger i hele verden, og vi tilbyr derfor rollen som country manager i en av Norges største banker. 

Som Country Manager i Danske Bank, vil du ta over lederrollen til Trond Mellingsæter. Dagen vil blant annet bestå av omvisning på hovedkontoret i Trondheim og kontorplass på sjefens kontor, intervju i sosiale medier og lunsj sammen med flere våre dyktige ledere. Du vil følge vår Country Manager i noen av hans daglige gjøremål, og i løpet av dagen vil du få innsikt i finansbransjen og lære mer om hvordan man leder en bank på et nasjonalt nivå.

Vi ser etter ei engasjert jente mellom 18 og 23 år. Kanskje ser du også for deg en lederrolle i finansbransjen i fremtiden. 

Overtakelsen av rollen som Country Manager vil finne sted 5. oktober ved vårt hovedkontor i Trondheim. 

Engasjementet er ubetalt. 

#girlstakeover

På den FNs internasjonale jentedag 11. oktober 2018 arrangeres Girls Takeover i samarbeid med bistandsorganisasjonen Plan International. Da skal jenter ta over lederstillinger i rundt 70 land. Noen av de 1000 som deltok på #girlstakeover i 2017 var statsministeren i Canada og Finland, daglig leder i Google Australia, barne- og likestillingsminister Solveig Horne og borgermesteren i Paris. Formålet er å sette søkelyset på jenters rettigheter verden over gjennom å la dem slippe til og ta over viktige lederjobber.

Hvorfor er Danske Bank engasjert i den internasjonale jentedagen?

I finanssektoren i Norge er det 28 prosent kvinnelige banksjefer og direktører.
Danske Bank ligger over gjennomsnittet for Norge i de landene vi er representerer med 35% kvinnelige ledere. Det er noe vi er stolte av, men ønsker likevel å fortsette og være med på å fremme likestilling og jenters rettigheter i forbindelse med FNs internasjonale jentedag 11. oktober. Ved å la ei jente overta lederstolen for en dag, ønsker Danske Bank å støtte jenters likeverd og være med på å styrke jenters tro på eget potensiale og muligheten til å påvirke etablerte kjønnsroller.
Send oss en kort cv og et motivasjonsbrev hvor du forteller oss hvorfor akkurat DU skal få ta over lederrollen i en av Norges største banker. Søknad sendes til aun@danskebank.no innen 1.oktober.