Gratulerer!

Tusen takk til alle som har nominert, stemt og heiet frem sine favoritter i årets Skulderklapp! Ja, vi kan faktisk gå så langt som å si 36 518 takk – det er nemlig antallet stemmer vi har fått inn. Wow!

Nå er stemmene talt opp, og vinnerne er kåret. 1. plass i hver av de tre kategoriene mottar en pengepremie på 60 000 kr, mens 2. plass mottar en pengepremie på 40 000 kr. Og som om ikke det var nok, har vi en aldri så liten overraskelse på tampen:

 

Samtlige finalister vil motta kr 10 000 fra oss i Danske Bank – det har dere fortjent!

Gratulerer til alle sammen!

 

 

Idrettskultur og breddeidrett:

 1. Dag og Jan Leween Stien
 2. Bykle og Hovden rideklubb

Veldedige formål:

 1. Manja Emmy og Kai Roger Staldvik - En ekstra hånd
 2. Dråpen i havet

Kunnskap og kultur:

 1. Krohnengen Brass Band
 2. Fabularium Produksjoner

For å kunne utbetale premien, trenger vi noen opplysninger fra finalistene. Send oss en e-post på kommunikasjon@danskebank.no, med organisasjonsnavn og -nummer, kontonummer samt kontaktopplysninger.

Takk for i år!


Om konkurransen

 • Hvem kan nomineres?

  Hvem kan nomineres?

  Alle kan nominere dem de mener er verdige vinnere av årets Skulderklapp. Man kan også nominere flere. Både enkeltpersoner og organisasjoner kan nomineres, men vinnerpengene må gå til et konkret prosjekt eller en organisasjon, hvor vinneren avgjør hvordan pengene skal brukes.

  Kandidatene må oppfylle følgende krav:

  • Kandidatene må kunne inngå i en av følgende tre kategorier: 
   • Kunnskap og kultur
   • Idrettskultur og breddeidrett
   • Veldedig formål
  • Prosjektet eller organisasjonen som vinner pengene går til kan ikke ha noe religiøst eller politisk formål.
  • Prosjektet eller organisasjonen som vinner pengene skal utbetales til må ha et organisasjonsnummer.
 • Hvordan kåres vinnerne?

  Hvordan kåres vinnerne?

  En sentral jury bestående av ansatte i Danske Bank vil på bakgrunn av søknadene velge ut ti kandidater i hver kategori. Disse går videre til å kjempe om henholdsvis 1. og 2. plass i sin kategori i en avstemning på denne siden. De to som har mottatt flest stemmer i sin kategori i det konkurransen avsluttes vil motta henholdsvis:

  • 1. plass: 60 000 kroner
  • 2. plass: 40 000 kroner
 • Utdeling av premien

  Utdeling av premien

  Premiepengene vil utbetales etter konkurransens slutt. Pengene utbetales til en organisasjon eller et prosjekt vinneren er tilknyttet. Vi kan kun overføre vinnerpremiene til enheter med organisasjonsnummer. Det er vinneren selv som bestemmer hvordan pengene skal anvendes i organisasjonen. 

  Juryen kan beslutte å fastsette spesielle betingelser for utbetaling av støtte til enkelte prosjekter. Juryen kan bestemme at pengene skal betales tilbake til Danske Bank dersom mottakeren ikke oppfølger betingelsene eller hvis pengene ikke brukes som avtalt.