- For meg dreier dette seg om å få muligheten til å komme med gode råd til andre mennesker, sier Thea Olsen, fersk forbrukerøkonom i Danske Bank.

- Privatøkonomi angår alle

Hun skal bidra til å øke kunnskapen om små og store utfordringer innen privatøkonomi for nordmenn.

- Privatøkonomi er noe som angår oss alle. Så for meg dreier dette seg om å få muligheten til å komme med gode råd til andre mennesker. Det klare målet er at jeg og kreftene i banken sammen skal bidra til at mange ender opp med å ta bedre økonomiske valg og at forståelsen for egen økonomi generelt blir bedre, sier Olsen.

 

 

- Målet mitt er at jeg og kreftene i banken sammen skal bidra til at mange ender opp med å ta bedre økonomiske valg

Thea Olsen
Forbrukerøkonom
Danske Bank

Thea Olsen har gjennom sine 12 år i TV 2 hatt en rekke roller. Hun var blant annet programleder både for «Matagentene» og «Best av de beste», samt nyhetsoppleser og reporter for TV 2 Sporten.

- Kunne ikke takke nei

Den ferske forbrukerøkonomen legger ikke skjul på at hun har fått flere interessante jobbtilbud i løpet av sine år i mediebransjen. Utfordringene Danske Bank kunne tilby henne var derimot så spennende at hun for første gang siden 2009 bestemte seg for å få ny arbeidsgiver.

- Jeg hadde egentlig ingen planer om å flytte på meg akkurat nå, men da denne muligheten i Danske Bank dukket opp kunne jeg ikke takke nei, sier Olsen.