Fitbit Pay

Koble kortet til klokka, betal med håndleddet

Fitbit Ionic inneholder en helt ny løsning i det nordiske markedet, en såkalt e-wallet eller wallet om du vil. Som kunde i Danske Bank kan du nå, som førstemann i Norden, koble dine kort fra Danske Bank opp mot Fitbit Pay og betale direkte med klokka på terminaler som aksepterer kontaktløs betaling. Det er raskt, det er enkelt, og selvfølgelig sikkert.

En helt ny fullverdig smartklokke med integrert aktivitetsmåler

Fitbit Ionic er fitbits siste versjon av sine populære aktivitetsarmbånd, Ionic er også en full skala smart watch. Altså mye mer enn et aktivitetsarmbånd. Du kan nå se pulsen din, måle oksygenmetningen i blodet ditt, lese e-post og kjøpe deg en kaffe med en enkel enhet, klokka.

Fitbit satser fullt på aktivitetsmålere og har med dette tilskuddet gitt forbrukerne en løsning som gjør at du kan la telefonen ligge hjemme. Klokken har batteri og lagringskapasitet til å kjøre din musikk gjennom en god treningsøkt, og i tillegg kan du bruke den til å betale om du må gjøre et pitstop på din løpetur.

Se her hvordan du legger inn dine kort i Fitbit Pay.

Vil du bruke Fitbit pay, men er ikke kunde enda?

Klikk på "Bli Kunde" knappen nederst på siden. Her kan du bli kunde raskt og enkelt, kundeprogram Gold gir deg mange gode fordeler og alle medfølgende kortene kan registreres på klokken. Så snart du har bestilt Mastercard hos oss og mottatt plastkortet kan du legge dette inn i Fitbit appen din og begynneå betale med håndleddet. Du velger selv om du vil benytte Mastercard kredittkort eller Debitkort. 

 Bruksvilkår for Fitbit Pay:
Vilkår for bruk av Fitbit Pay

Fitbit Pay

Spørsmål svar