Garmin Pay

Wearables, betal med håndleddet

Garmin Pay er en helt ny løsning i det nordiske markedet, en såkalt e-wallet eller wallet om du vil. Som kunde i Danske Bank kan du nå koble dine kort fra Danske Bank opp mot Garmin Pay og betale direkte med klokka på terminaler som aksepterer kontaktløs betaling. Meget enkelt.

Garmins nye klokker tilbyr dette allerede

Garmins aktivitetsklokker har tjenesten integrert. Altså mye mer enn et aktivitetsarmbånd. Du kan nå se pulsen din, måle oksygenmetningen i blodet ditt, lese e-post og kjøpe deg en kaffe med en enkel enhet, klokka.

Garmin satser fullt på aktivitetsmålere og har med dette tilskuddet gitt forbrukerne en løsning som gjør at du kan la telefonen ligge hjemme. Klokken har batteri og lagringskapasitet til å kjøre din musikk gjennom en god treningsøkt, og i tillegg kan du bruke den til å betale om du må gjøre et pitstop på din løpetur.

Se her hvordan du legger inn dine kort i Garmin Pay.

 

 

Vil du bruke Garmin pay, men er ikke kunde enda?

Klikk på "Bli Kunde" knappen nederst på siden. Her kan du bli kunde raskt og enkelt, kundeprogram Gold gir deg mange gode fordeler og alle medfølgende kortene kan registreres på klokken. Så snart du har bestilt Mastercard (du kan benytte både kreditt og debetkort) hos oss og mottatt plastkortet kan du legge dette inn i Garmin Pay appen din og begynne å betale med klokken din. 

 

Bruksvilkår for Garmin Pay:
Vilkår for bruk av Garmin Pay

Garmin Pay

Spørsmål svar