Gå til hovedinnhold

Nettmøte

Spar turen til banken og hold ditt neste møte med rådgiveren din som et nettmøte. Med Nettmøte kan få samme gode rådgivning hjemme i din stue som i bankens lokaler.  

Ved kjøkkenbordet, i sofaen eller på kontoret. På et nettmøte kan du sitte der det passer deg, mens rådgiveren sitter i banken. Det eneste du trenger er en telefon og en pc. Skal din kjæreste, ektefelle - eller en annen du kjenner - også være med, går det helt fint.

1. Avtal nettmøte

Ring oss på 987 08540 for å avtale møte.

2. Motta møteinvitasjon

En halv time før møtet starter, får du en e-post med link  til nettmøtet vårt. Når du klikker på linken kommer du automatisk inn på møtet. Rådgiveren ringer deg når møtet starter. Dere snakker sammen via telefonen, samtidig som dere ser på de samme skjermbildene.

3. La møtet starte

Under møtet vil det være et bilde av din rådgiver på skjermen. Rådgiveren vil vise deg ulike illustrasjoner og beregninger på skjermen – akkurat som om du skulle sitte på rådgiverens kontor.

4. Signer digitalt

Når møtet er slutt, sender vi eventuelle papirer og avtaler til underskrift i nettbanken din.

Spørsmål & svar

 • Trenger jeg å installere noe programvare på maskinen min for å delta i nettmøter?
  Nei, alle pc'er (også mac), er under normale forhold klar til nettmøte.  
  I tillegg til pc, skal du bruke telefonen. Samtalen foregår via telefon samtidig som skjermbildene deles på pc. Nettmøtet varer ofte i 30-60 minutter, så det kan være en god ide å bruke headset på telefonen, eller bruke høyttaler-funksjonen på telefonen
 • Krav til internettforbindelse
  Møtet understøtter de gjeldende nettverksoppkoblinger. Det kan oppleves problemer med eldre modem-oppkoblinger, eller hvis du har en 3G oppkobling med dårlig dekning. Hvis du opplever problemer, kan møtet holdes via telefonen eller endres til et fysisk møte i et banklokale. 
 • Hvordan er sikkerheten?
  Danske Bank gjør mye for å sikre nettmøter så ubudne gjester ikke får adgang, men det er naturligvis nødvendig at du sikrer deg som alltid, når du bruker internett. 
 • Kan flere delta samtidig på nettmøte?
  Ja, det kan totalt være 5 personer som deltar samtidig fra ulike PCer. Bruk høyttaler-funksjonen på telefonen så alle hører. 
 • Kan jeg delta på nettmøte med min smarttelefon eller lesebrett?

  Ja, du kan delta i møte med pc eller iPhone/iPad. Når du åpner møtet via telefon eller nettbrett, vil Adobe Connect-appen automatisk installeres. Hvis du ønsker å laste ned appen før møtet, kan du gjøre det via App Store For at du enklere skal se det rådgiveren deler på skjermen, vil det være en fordel å se dette på en større skjerm (PC).