Nettmøte

Danske Bank Nettmøte er et gratis og sikkert tilbud, som gjør at du kan få samme gode rådgivning hjemme i din stue som i bankens lokaler

 

Personlig rådgivning - hjemme i din egen stue 

Det er enkelt og sikkert å gjennomføre nettmøte.  Det eneste du trenger er en pc med nettbank og en telefon.

Rådgiveren vil vise deg illustrasjoner og beregninger på skjermen på samme måte som om du satt i et fysisk møte i banklokalet.

Når møtet er slutt, sender vi eventuelle papirer og avtaler til underskrift i nettbanken din. Nettmøte egner seg godt til rådgivning om komplekse temaer som boligøkonomi, pensjon og investering. 
0DBF1792B958EDDF

Slik foregår nettmøte


1. Ta kontakt for å avtale et nettmøte

Ta kontakt med oss for å avtale et nettmøte. Når du har avtalt et nettmøte, får du bekreftelse med dato og tidspunkt for møte i nettbanken din.


2. Du mottar en møteinvitasjon i nettbanken

En halv time før møtet begynner, får du en link i nettbanken. Når du klikker på linken kommer du automatisk inn på møtet. Når du er inne på møtet, ringer rådgiveren deg opp (dere snakker altså sammen via telefonen, mens dere ser på de samme skjermbildene).

 

3. Se beregninger og illustrasjoner i sanntid på din skjerm

Under møtet vil det være et bilde av din rådgiver på skjermen. Rådgiveren vil vise deg ulike illustrasjoner og beregninger på skjermen – akkurat som om du skulle sitte på rådgiverens kontor.

 

4. Signering av papirer i nettbanken

Når møtet er slutt, sender vi eventuelle papirer og avtaler til underskrift i nettbanken din.

Spørsmål & svar