Hva kan vi forvente fra rentemarkedet i 2023?

Opptak av webinar fra tirsdag 14. februar.

6d5b45d4-0951-40d2-9547-139751809210

Tid: Tirsdag 14. februarkl 11:00 - 11:45

Hva kan vi forvente fra rentemarkedet i 2023?

2022 ble et uvanlig år i rentemarkedet med økte kredittpåslag og stigende nominelle renter. En kraftig inflasjonsoppgang med dertil følgende rentehevninger fra sentralbankene verden over ble melodien gjennom fjoråret - og fortsatt er det forventninger om ytterligere rentehevinger. Hvilke muligheter gir dette i rentemarkedet fremover? Og hvilke muligheter gir det oss som forvalter ulike aktive fond i det norske rentemarkedet.

Våre eksperter vil i dette webinaret gi et innblikk i deres analyseprosesser og hvordan de oppfatter markedet for tiden. De vil også gi sine betraktninger rundt rente- og kredittpåslags-utviklingen fremover og hva vi kan forvente av avkastning i de ulike fondene de neste 12 månedene. I tillegg vil de komme innom nye utviklingstrekk i markedet inkludert ansvarlige og «grønne» obligasjonslån.

Gi tilbakemelding

Foredragsholdere


Nikola Olsen

Senior porteføljeforvalter i Danske Bank Norge

Nikola Olsen jobber som senior porteføljeforvalter, med norske renter. Han har jobbet med rentemarkedet i Danske Bank-systemet siden 2003, og har vært del av det samme teamet siden.

Nikola er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i Agder, og har også tilleggsutdanninger som renteanalytiker, porteføljeforvalterstudiet og kredittanalyse.

Haavard Bruland

Head of Institutional Clients

Haavard Bruland er ansvarlig for rådgivning og oppfølging av institusjonelle kunder i Danske Invest. Han har vært i Danske Invest siden 2005

Jacob Børs Lind

Leder for norske renter

Jacob Børs Lind er leder for norske renter. Han har jobbet i Danske Invest siden 2003. Jacob er sivilingeniør fra NTH i industriell økonomi, og er også autorisert kredittforvalter NFF.

 

Les også


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.