Sjefsøkonom Frank Jullum

Sjeføkonom Frank Jullum er ofte å se i media, og på våre egne kanaler, med prognoser og markedssyn.

I år vant han Samfunnsøkonomenes Progonosepris, hvor han traffbest på de økonomiske prognosene for det kommende året.

Bli kjent med Frank Jullum

Frank er en del av Danske Markets, som driver med rådgivning for bankens kunder. Der jobber han med å gi oppdateringer på hvilke risikofaktorer og scenarioer de ser fremover. Han er en del av et nordisk team med sjeføkonomer fra Danmark, Sverige og Finland, og bidrar inn i nordiske rapporter som tar for seg utsiktene for norsk, og nordisk økonomi.

Han har økonomiutdanning fra Universitet i Oslo. Frank har bakgrunn fra jobber i Finansdepartementet, Finanstilsynet og Nordea, før han de siste 20 årene har jobbet i Danske Bank.

Best i klassen

1. februar 2024 ble det kåret vinner for den beste prognosen for året 2022. Vår egen Frank Jullum stakk av gårde med 1. plassen.Selv er han mest fornøyd med å ha prestert godt over tid.

«Jeg er selvsagt glad for en 1. plass, men for oss betyr det mer å prestere godt over tid. I de 18 årene vi har vært med, har vi stort sett vært på øvre halvdel av resultatlistene og på pallen i 6 år. Det viser at vi leverer gode prognoser over tid» 

- Frank Jullum, Sjeføkonom i Danske Bank. 

Hold deg oppdatert på vårt markedssyn og prognoser

Webinarserie: Pengepoltiske rapport

Hva betyr Pengepolitisk Rapport for din bedrift? Norges Banks kvartalsrapport gir en oversikt over utviklingen i priser og faktorer som påvirker pris- og kostnadsveksten. Sjeføkonom Frank Jullum forklarer konsekvenser og muligheter i scenariene som skisseres i siste Pengepolitisk Rapport.


Meld deg på webinarserien

Webinarserie: Markedsstatus med Frank Jullum og Anders Johansen

Sjeføkonom Frank Jullum og forvalter av norske aksjer, Anders Johansen, vil i denne webinarserien diskutere utsikter for verdensøkonomien, inflasjon, styringsrenten, boligpriser, norske kroner, oljeprisen og aksjemarkedet. Og det vil bli mulighet til å stille spørsmål underveis.

Meld deg på webinarserien

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.