Webinar: Markedsstatus - Utsikter 2023

Tid: Torsdag 12. januar kl 11:00 - 11:45

Markedsstatus: Utsikter for 2023

2022 ble et ekstremt år på mange måter; Krig brøt ut i Ukraina. Vi har sett den høyeste inflasjonen på 30-40 år i store deler av verden. I Europa har vi hatt en energikrise. Norges Bank satt opp styringsrenten med hele 2,25 %, men fortsatt var Norge blant de sentralbankene som hevet renten minst. Aksjer svingte betydelig og endte året i minus. Obligasjonsinvesteringer falt i verdi. Og norske kroner svekket seg betydelig.

Hvilke utsikter ser sjeføkonom Frank Jullum og sjefstrateg Anders Johansen for 2023? Hør deres prognoser og markedssyn i en utvidet markedsstatus for 2023.

Webinaret varer i ca. 45 minutter og som deltager får du mulighet til å stille spørsmål.

Velkommen!
Påmelding

Meld deg på her

Når du har meldt deg på, får du en bekreftelse med link til sendingen, samt en påminnelse ca. 45 minutter før start.

Rekker du ikke sendingen? Dersom du ikke har anledning til å se sendingen direkte, kan du likevel melde deg på og få tilsendt opptak av webinaret.

Om foredragsholderne:

Anders Johansen

Sjefstrateg i Danske Bank Norge

Anders er sjefstrateg i Danske Bank Norge, og en del av bankens globale strategiteam. Han er med på å analysere både norske og internasjonale markeder, og oppdatere Danske Banks markedssyn. Han har tidligere vært leder for formuesforvalterne, der han har jobbet med å investere på vegne av noen av bankens største kunder.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra NHH. Anders har jobbet i finans i 18 år, blant annet i Storebrand som forvalter av globale fond og forvaltning av Storebrand Livs nesten 200 milliarder portefølje..

Frank Jullum

Sjeføkonom i Danske Bank Norge

Frank er en del av Danske Markets, som driver med rådgivning for bankens kunder. Der jobber han med å gi oppdateringer på hvilke risikofaktorer og scenarioer de ser fremover. Han er en del av et nordisk team med sjeføkonomer fra Danmark, Sverige og Finland, og bidrar inn i nordiske rapporter som tar for seg utsiktene for norsk, og nordisk økonomi.

Han har økonomiutdanning fra Universitet i Oslo. Frank har bakgrunn fra jobber i Finansdepartementet, Finanstilsynet og Nordea, før han de siste 20 årene har jobbet i Danske Bank.

Opptak fra siste webinar fra serien

Opptak fra: Mandag 14. november 2022 

Det var mye som skjedde i verdensøkonomien i 2022. Blant annet steg rentene kraftig på grunn av den høyeste inflasjonen på over 40 år. I dette opptaket gir sjefsøkonom Frank Jullum og sjefstrateg Anders Johansen en status på hva som har skjedd i markedene i sommeren 2022 og hva de mener kan skje fremover.

295a3567-f4fa-41d2-a3dc-8c0792b2c880


Se flere webinar fra Danske Bank