Webinarserie: Pengepolitisk rapport

Status og utviklingstrekk i økonomien internasjonalt, nasjonalt og regionalt med utgangspunkt i Pengepolitisk rapport.


Fire ganger i året slipper Norges Bank sin Pengepolitisk rapport. Rapporten inneholder blant annet en vurdering av utsiktene for norsk økonomi og Norges banks prognose for styringsrenten (også kalt rentebanen). Analysene i rapporten danner grunnlag for Norges Banks sine vurderinger og beslutninger rundt styringsrenten. 

Rapporten publiseres i mars, juni, september og desember. Påfølgende dag etter publiseringen holder vår sjeføkonom, Frank Jullum, webinar hvor han tar for seg de viktigste funnene i rapporten og setter dette opp imot egne prognoser og analyser. 

Som deltaker i webinaret får du innsikt i de siste bevegelsen innenfor norsk makroøkonomi samt muligheten til å stille dine spørsmål på direkten til vår sjeføkonom.


Vi avholder fire webinar i 2023, ett hver kvartal når Norges Bank lanserer sin Pengepolitisk rapport.
Se siste Pengepolitisk rapport sending her

Påmelding

Neste webinar: Fredag 22. mars klokken 08:30 - 09:15 

Meld deg på her

Ved påmelding får du invitasjon og tilgang til webinaret hvert kvartal. Du kan når som helst melde deg av.
Når du har meldt deg på, får du en bekreftelse med link til sendingen, samt en påminnelse ca. 45 minutter før start.


Rekker du ikke sendingen? Som deltager vil du motta link til opptak slik at du kan se det på nytt når det passer deg best.

Vår foredragsholder

Frank Jullum

Sjeføkonom i Danske Bank Norge

Frank er en del av Danske Markets, som driver med rådgivning for bankens kunder. Der jobber han med å gi oppdateringer på hvilke risikofaktorer og scenarioer de ser fremover. Han er en del av et nordisk team med sjeføkonomer fra Danmark, Sverige og Finland, og bidrar inn i nordiske rapporter som tar for seg utsiktene for norsk, og nordisk økonomi.

Han har økonomiutdanning fra Universitet i Oslo. Frank har bakgrunn fra jobber i Finansdepartementet, Finanstilsynet og Nordea, før han de siste 20 årene har jobbet i Danske Bank.

Les også


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.