Som kunde i Danske Bank får du tilgang til rådgivere som finner ut hvilke forsikringer du bør ha, både som bedriftskunde og på privaten. På den måten trenger du bare forholde deg til én person, også når det gjelder forsikringene dine. I tillegg slipper du å betale for en forsikring privat som du allerede har gjennom bedriften. Noen forsikringer kan også være billigere når du kjøper dem via bedriften, og en forsikringsrådgiver vet hvilke.

Helseforsikring – et supert gode 
En helseforsikring, også kalt behandlingsforsikring, har blitt mer og mer vanlig de siste årene, og er ettertraktet blant både arbeidsgivere og arbeidstakere. Den sørger for rask behandling ved sykdom eller ulykke, og garanterer blant annet behandling eller operasjon på privat sykehus innen 14 virkedager. 

I tillegg dekker den blant annet:
  • Psykologisk behandling
  • Behandling for rus- og spillavhengighet
  • Gjenopptrening og tekniske hjelpemidler etter operasjon

Den kan også utvides til å dekke fysikalske behandlinger som kiropraktor og fysioterapeut.  

Tryg Legehjelp

Har du kundeforholdet hos Tryg både som bedrift og privatkunde, får du og alle dine ansatte også tilgang til Tryg Legehjelp. Der kommer du i kontakt med erfarne sykepleiere og leger som blant annet kan gi henvisninger til spesialist, enkelte resepter og legeerklæringer. Det sparer de ansatte for legebesøk på dagtid, eller lange ventetider for å komme gjennom på telefon. Det koster heller ikke noe ekstra.   

Ekstra fordeler for bedriften

Raskt skadeoppgjør er viktig for mange bedrifter. Derfor har vi oppgjørsgaranti: Vi garanterer skadeoppgjør innen 10 virkedager. Bryter vi løftet, dekker vi hele egenandelen din.

Tryg har også en dekningsgaranti . Har du fått nye ansatte eller eiendeler, men glemt å melde fra til oss, dekker vi det uansett frem til neste forfall. 

Kort oppsummert 

Ta en prat med rådgiver som kan både bedrift og privat, så hjelper vi deg med alt av forsikringer. Du får også fordeler som kunde i Danske Bank. 

Og en ekstra bonus: Du og dine ansatte får tilgang til Tryg Legehjelp i ett år – uansett om du takker ja til tilbudet eller ikke.

Danske Bank + Tryg = gode fordeler

Danske Bank har inngått samarbeid med Tryg på skadeforsikring. Dette betyr at du som kunde i Danske Bank får gode priser på dine forsikringer og Tryg Legehjelp for alle dine ansatte. Snakk med en rådgiver i Tryg, så skreddersyr de et tilbud til deg som både dekker dine private- og bedriftens behov.

Finn ut mer