Vi trengte noe som gikk av seg selv Tom Andreassen, eiendoms-forvalter i Kongsberg Teknologipark

Dermed ble det VippsGO. Kongsberg Teknologipark har brukt løsningen siden januar, og VippsGO gjør det mulig for de ansatte å enkelt betale for parkering og lading av elbil når de kommer på jobb.

Espen Gjerstad Hørven jobber i Danske Bank med betalingsløsninger for bedrifter, og hjalp Kongsberg med å få på plass løsningen.  

 Car image
– Vi satte opp VippsGO for Kongsberg Teknologipark som en forenklet nettbutikk inne i Vipps-appen, der ansatte selv velger den parkeringsplassen de vil ha og registreringsnummer blir lagt inn. Slik kan alle enkelt se i Vipps-appen hvor det er opptatt og ledig, og parkeringsbetjent fra Timepark kan gå inn å sjekke hvem som har betalt for seg og ikke. 

 

– Alle er så vant med å bruke mobilen, den er alltid med og de fleste ansatte var godt kjent med Vipps-appen fra før, sier Andreassen.

 Det betyr at Andreassen kan bruke tiden sin på andre områder, da løsningen ruller og går av seg selv.

– Vi har ingen vedlikehold med løsningen og folk her synes den er enkel å bruke. Vi har hengt opp noen plakater som forklarer fremgangsmåte, resten går av seg selv. Det blir ikke mye enklere enn det og vi er veldig fornøyd, sier Andreassen.

Vipps Bedrift passer for både små og store bedrifter som tar imot betaling for varer eller tjenester. Her finner du oversikt over de ulike Vipps Bedrift-løsningene. 

 

Les mer om Vipps Bedrift Bestill Vipps Bedrift