Få billån på 1-2-3 hos Danske Bank

Ny, enkel og digital billånsprosess kan gi deg drømmebilen på under fem minutter. Og er du som resten av det norske folk, er sannsynligheten stor for at den går på strøm.

Nå har det blitt enda enklere å få kjenne på lukten av ny bil, med Danske Banks nye digitale billånsprosess. 

- Dette er den nye hverdagen hvor ting skal gå kjapt. Derfor er vi godt fornøyde med å gå ned på behandlingstid og opp på antall godkjente billånssøknader. Kundene våre kan nå få et «ja» til finansiering av drømmebilen på under fem minutter, sier billånsansvarlig i Danske Bank, Ketil Pedersen.

Les mer og søk om billån her.

Elbil for alle penga

Bilmarkedet har eksplodert det siste året, og antall nye registrerte personbiler har skutt i været sammenlignet med i fjor. I mai og juni har bilsalget økt med henholdsvis 75,8 % og 78,2 % i forhold til fjoråret. Aldri har det vært flere nye biler registrert i juni måned som i år. Og trenden er soleklar: Nordmenn vil ha elbil!- De siste årene har det kommet mange svært gode elbil-modeller på markedet med stor rekkevidde, og da får man litt i pose og sekk ved å kjøpe elbil.

Ketil Pedersen
Billånsansvarlig
Danske Bank

Statistikk fra OFV  (Opplysningsrådet for veitrafikken) viser at av de mest solgte bilene i Norge i juli, var hele ni av ti elbil-modeller. I tillegg var 64,1 % av alle nye registrerte biler nullutslippsbiler. Så langt i år har det blitt solgt 66 % mer elbiler enn i fjor (pr 7. august 2021).

Billånsansvarlig i Danske Bank, Ketil Pedersen tror det er to årsaker til dette og det resonnerer godt med hans eget inntrykk av bilhysteriet for tiden: Det ene er fremveksten av mer bærekraftige valg generelt, og at folk vil bidra til det grønne skiftet. Det andre, er egen lommebok.

- Per nå ser vi at driftskostnader på elektriske biler, er lavere enn fossile. I tillegg er nok den «gemene hop» av den oppfatning at en elektrisk bil vil holde seg bedre i pris fremover. De siste årene har det kommet mange svært gode elbil-modeller på markedet med stor rekkevidde, og da får man litt i pose og sekk ved å kjøpe elbil, sier Ketil Pedersen.
 

Lettere å få bilfinansiering

Pedersen tror at «El-bilmanien» vil fortsette fremover. Særlig også når stadig flere modeller tilpasset ulike behov rulles ut av produsentene. Derfor er han svært tilfreds med Danske Banks nye, digitale billånsprosess.

- Nå håper vi at enda flere kan få kjenne på den magiske «nybilfølelsen», nå som dørstokkmila for å skaffe bilfinansiering er kortere enn noen gang, sier han.

Søk bilfinansiering i dag og få svar på 1-2-3

Som Akademiker-kunde i Danske Bank får du nå vår kampanjerente fra 2,39% nominell rente. 

Søk om billån her