Gå til hovedinnhold

Du er en viktig kunde for oss

Du har vært tilknyttet en kollektiv bankavtale hos oss gjennom Juristforbundet som utløp den 31. mars 2019. For oss er du fortsatt en viktig kunde, og vi ønsker å forsikre deg om at du blir ivaretatt også i tiden fremover.

Spørsmål og svar om ditt bankforhold

 • Hva skjer med kundeforholdet mitt i Danske Bank?

  Vi vil fortsatt tilby deg et konkurransedyktig tilbud også i tiden fremover, som sikrer deg økonomisk trygghet i hverdagen. Tilbudet som er gjeldende fra og med 01.04.19 vil ikke være en del av en kollektiv avtale, men vil prises individuelt.

 • Hva skjer med mitt boliglån?

  Produktnavnet på ditt boliglån vil fornyes, og du beholder betingelsene på boliglån ditt. 

  I forbindelse med endring i rentemarkedet, vil vi informere om at rentene på våre boliglån justeres.

 • Hva skjer med min sparekonto?

  Produktnavnet på sparekonto vil endres, og renten vil tilskrives din konto årlig istedenfor månedlig. På bakgrunn av nylige endringer i rentemarkedet vil renten på din sparekonto forbedres. 

 • Hva skjer med kortet mitt?
  Du vil motta et nytt gullkort i posten. Kortet er det samme som du har i dag, men vil være uten Juristforbundets logo. Det kortet du har i dag kan du benytte helt frem til du mottar det nye.
 • Hva skjer med min reiseforsikring?

  Du beholder den reiseforsikringen du har i dag.

 • Hva skjer med mitt Priority Pass?

  Du beholder ditt Priority Pass, til samme rabatterte pris som i dag. Kortet vil fornyes automatisk når det utløper.

 • Hva skjer med min brukskonto?

  Månedsprisen på kr 25 per måned vil være uforandret.

  Kontoproduktet vil endre navn, og renten reduseres fra 0,25 % til 0,05 %.

 • Hva skjer med mitt kredittkort?

  Du vil motta et nytt kredittkort i posten. Kortet er det samme som du har i dag, men vil være uten Juristforbundets logo. Du vil ikke lengre ha bensinrabatten i kortet, og det vil være en rentejustering på kredittkortet fra nominelt 15,90% til 19,40 %.

  Ønsker fortsatt et kort med bensinrabatt så kan du som et alternativ bestille kredittkortet 365Direkte. Da får du 85 øre/l i rabatt på drivstoff ved alle Esso-stasjoner. (34 øre/l fast rabatt fra Esso + 3,65 % i cashback = 85 øre/l ved en pumpepris på 14 kroner)

  Bestill 365Direkte >

 • Hva skjer med mitt billån?

  Du vil oppleve at produktnavnet på ditt billån endrer seg, men det vil ikke bli en renteendring i forbindelse med avslutningen av avtalen med Juristforbundet.

 • Når trer endringene i kraft?

  Vi sender deg et varslingsbrev med detaljert informasjon vedrørende de endringene som påvirker deg og dine produkter. Vi har 2 måneder varslingsplikt på endringer som gjelder pris, og dette medfører at ingen av de prismessige endringene vil være aktive før juni.