Boliglån i Danske Bank

Hvilket boliglån bør du velge? Et vanlig boliglån med jevn nedbetaling, eller ønsker du mer frihet og kanskje også avdragsfrihet? Det er ikke sikkert du har svaret på dette nå. La oss se på dine behov og sammen skape en pakke som passer deg og din husholdning best.

NOMINELL RENTE FRA

1,85 % 

Se priser & kostnader ved lån

 • Lån inntil 85% av boligens verdi
 • Har du ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
 • Boliglån tilpasset deg


Finn boliglånet som passer deg

Som kunde i Danske Bank vil du oppleve at å være bankkunde er mer enn et boliglån. Vi jobber sammen med deg for å finne de løsningene som kan hjelpe deg å nå dine mål. 
Prøv vår boliglånskalkulator

Prøv boliglånskalkulatoren vår, og finn ut hvor mye du kan kjøpe bolig for – avhengig av inntekt, gjeld, sparepenger og om du har en bolig som skal selges.

Prøv boliglånskalkulatoren

Tips & råd


Ofte stilte spørsmål om boliglån

 • Hvor mye kan jeg låne?
  Vi tilbyr deg å låne inntil 85 % av boligens verdi. Det er alltid individuelle hensyn forbundet med å låne penger. Før vi kan tilby deg et boliglån, trenger vi oppdatert informasjon om din økonomiske situasjon
 • Hvor lang nedbetalingstid kan jeg ha?
  Du kan få inntil 30 års nedbetaling på lånet dersom belåning på boligen er innenfor 80 %. Låner du mer enn 80 %, kan du få inntil 25 års nedbetalingstid
 • Kan jeg få avdragsfrihet på boliglånet mitt?
  Dersom du har et boliglån innenfor 60 % av boligens verdi, kan du søke om inntil 10 års avdragsfrihet. Ta kontakt med oss så skal vi prøve å finne en løsning som passer deg.
 • Kan jeg kombinere låneprodukter?
  Du kan kombinere alle våre typer boliglån. Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer best for deg og din husholdning.

Andre har også lest