– Dagen er kommet der Danica i Norge får en ny eier. På vegne av kundene har vi sett frem til denne dagen. Vi gleder oss til å bli en del av Storebrand, en av pensjon- og forsikringsbransjens absolutt største og mest profesjonelle spillere i det norske markedet, sier Steinar Bjørke, ny administrerende direktør i Storebrand Danica Pensjonsforsikring AS.

Danicas norske datterselskap har de siste årene hatt svært høy vekst og levert sterke finansielle resultater. I Norge har selskapet 30,4 milliarder norske kroner i plasserte midler og ca. 100 medarbeidere.

– Vi er overbevist om at dette blir bra for alle våre 240 000 personkunder, 15 000 bedriftskunder, våre ansatte, for kompetansemiljøet i Trondheim samt våre viktige sentrale distribusjonspartnere. Over de neste 9-12 måneder vil våre kunder bli overført til minst like gode produkter, systemer og løsninger i Storebrand. Alle kunder vil bli underrettet og holdt orientert når endringene finner sted, sier Bjørke.

Viktig marked for Danske Bank

Som en del av avtalen vil Storebrand tilby attraktive løsninger og vilkår til Danske Banks kunder. En langsiktig samarbeidsavtale mellom Storebrand og Danske Bank vil sikre fortsatt produktutvikling og –tilbud til Danske Banks kunder i Norge.

– Vi ser fram til å få Storebrands lange erfaring, sterke utviklingskraft og solide produkter og løsninger inn som del av vårt tilbud. Begge parter er meget innstilt på at dette samarbeidet nå skal bli en suksess til beste for våre kunder, sier Erlend Angelfoss, landssjef i Danske Bank.

Salget er blitt godkjent både av det norske finanstilsynet og norske konkurransemyndigheter.

For mer informasjon, kontakt:

Øystein Schmidt | Kommunikasjonssjef
Danske Bank Norge
+47 951 47 645
ysc@danskebank.no

Pressebilder


Erlend Angelfoss

Country Manager og Leder for
Large Corporates & Institutions Norge
Last ned bilde

Steinar Bjørke

Ny administrerende direktør
Storebrand Danica Pensjonsforsikring AS
Last ned bilde