Webinar: Bærekraftige investeringer: Trender 2023

049669e5-a72d-4eee-8fa6-1fff315e1e93

18. januar kl. 11.00-11.45

Bærekraftige investeringer: Trender 2023

2023 kommer til å bli et aktivt år for oss som jobber med bærekraft. Nye reguleringer vil tvinge investeringsmiljøer til å rapportere tydeligere på hvordan det faktisk jobbes med bærekraft og ikke minst hvilke konsekvenser investeringene kan ha på samfunnet rundt oss. Det er en positiv utvikling som gjør det vanskeligere for bransjen å bare markedsføre seg som bærekraftige, uten å faktisk vise hvordan dette oppnås i praksis. I webinaret vil vi ta for oss hva vi mener vil være de viktigste trendene for 2023 innenfor bærekraft. Ikke minst vil vi stille spørsmålet: vil dette endre måten vi som investor og selskapene vi investerer i tenker? Aksjeforvalter Lars Erik Moen vil konkret illustrere hvordan dette påvirker deres utvelgelse av bærekraftige selskaper. 

Gi tilbakemelding

Lars Erik Moen

Leder for Danske Banks nordiske aksjeforvaltning

Lars Erik Moen er senior porteføljeforvalter og sjef for det nordiske forvalterteamet i Danske Invest. Moen ble i fjor kåret til "beste forvalter på norske aksjer" for fjerde gang. I tillegg er han kåret til "Norges beste forvalter" det siste tiåret. Lars Erik Moen har vært i Danske Bank systemet siden 2003.

Thomas Jacobsen Fladby

Chief ESG Specialist

Thomas har vært i Danske Bank siden 2008, og har gjennom sine år i Danske Bank hatt flere ulike roller. Thomas er nå en del av Responsible Investments og har et særlig ansvar rundt rapportering, regulatoriske endringer og bankens ESG Data Platform.

Han har sin bachelor fra et universitet i Monaco, hvor han også sammen med andre studenter etablerte Next Generation Entrepreneur Forum. Forumet har som mål å inspirere unge studenter til å bli gründere.  

Erik Eliasson

Head of Responsible Investment

Erik startet i Danske Bank i 2015 og har hatt flere ulike posisjoner i banken. Han har blant annet vært styremedlem i Danske Capital AB. Erik har lang erfaring innenfor bærekraft vært en del av Responsible Investment siden 2018 og har vært Head of Responsible Investment siden 2020. Erik sitter også i styret til Sustainable Finance Lab Sweden.

Han har økonomiutdanning fra både Umeå og Uppsala University i Sverige.

Content is loading