Webinar: Markedsstatus

- med Anders Johansen og Frank Jullum

Opptak fra tirsdag 29. august

19cf6a4f-7837-4d06-90e7-72c9d2027448-eTTq6ZS0Wd4gLHwu-copy

Trykk her for å sende inn dine spørsmål

Opptak fra tirsdag 29. august

Markedsstatus

Hittil i år har globale aksjer steget betydelig, mens norske aksjer er mer eller mindre uendret. Rentene har fortsatt å stige og inflasjonen har begynt reisen mot normalisering i mange land, men i Norge ser den ut til å bite seg fast. Sjeføkonom Frank Jullum og forvalter Anders Johansen gir en status på det som har skjedd i markedet og økonomien så langt i år. De diskuterer blant annet:

  • Inflasjon
  • Svak norsk krone
  • Vekst i økonomien
  • Utsiktene for den lenge varslede resesjonen

Webinaret varer i ca. 30 minutter og som deltager får du mulighet til å stille spørsmål.

Meld deg på webinarserien

Gi tilbakemelding

Hold deg oppdatert innen investeringsområdet

Vil du bli en smartere investor og lære mer om hva som rører seg i markedet? Få med deg sjefstrateg Anders Johansen også i andre kanaler:

Podcast icon Podcast | Danske Bænkers

 Twitter | @makrojohansen

Anders Johansen 
Forvalter og makroekspert
Danske Bank Norge

Om foredragsholderne

Anders Johansen

Forvalter norske aksjer i Danske Bank Norge

Anders er forvalter for norske aksjer, og makroekspert, i Danske Bank Norge. Han følger opp selskaper inne olje og gass, oljeservice, materialer og eiendom, i tillegg til at han har ansvar for makroanalyser.
Tidligere har han vært Danske Banks sjefstrateg og en del av bankens globale strategiteam. Han har også tidligere vært leder for formuesforvalterne, der han har jobbet med å investere på vegne av noen av bankens største kunder.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra NHH. Anders har jobbet i finans i 18 år, blant annet i Storebrand som forvalter av globale fond og forvaltning av Storebrand Livs nesten 200 milliarder portefølje.

Frank Jullum

Sjeføkonom i Danske Bank Norge

Frank er en del av Danske Markets, som driver med rådgivning for bankens kunder. Der jobber han med å gi oppdateringer på hvilke risikofaktorer og scenarioer de ser fremover. Han er en del av et nordisk team med sjeføkonomer fra Danmark, Sverige og Finland, og bidrar inn i nordiske rapporter som tar for seg utsiktene for norsk, og nordisk økonomi.

Han har økonomiutdanning fra Universitet i Oslo. Frank har bakgrunn fra jobber i Finansdepartementet, Finanstilsynet og Nordea, før han de siste 20 årene har jobbet i Danske Bank.

Få med deg de siste makronyhetene


Content is loading