Webinar: Introduksjon til Cash Flow Forecast i District

9 juni kl. 11.30-12.00

I dette webinaret introduserer vi Cash Flow Forecast – en ny tjeneste i vår bedriftsnettbank, District.

Kontantstrømprognoser har alltid vært en viktig del av bedriftens effektive likviditetsstyring. De siste årene har dog bydd på flere usikkerheter og forstyrrelser i leverandørkjedene, noe som har forsterket viktigheten av gode prognoser. Verktøyet Cash Flow Forecast i District skal bidra til prognostisering av fremtidig likviditet, slik at din bedrift kan ta bedre og mer innsiktsfulle økonomiske beslutninger, som på sikt kan bidra til å redusere kostnader og begrense risiko.

Cash manager i Danske Bank, Morten Gerø og Marita K Olsen vil i sendingen ta oss gjennom løsningen, og hvordan den kan bidra til bedre likviditets- og risikostyring for din bedrift. I tillegg vil du få en demo over de viktigste funksjonene, og få mulighetene til å stille dine spørsmål til ekspertene i en live Q&A.

Les mer om Cash Flow Forecast

Velkommen!
Påmelding

Tid: Torsdag 9. juni kl 11.30 -12.00
Meld deg på her

Når du har meldt deg på, får du en bekreftelse med link til sendingen, samt en påminnelse ca. 45 minutter før start.

Rekker du ikke sendingen? Som deltager vil du motta link til opptak slik at du kan se det på nytt når det passer deg best.

Om ekspertene:

Morten Gerø

Senior Cash Manager i Danske Bank Norge

Bachelor i Økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI. Har jobbet med norske og internasjonale kunder i Danske Bank siden 2005.

Marita Kummervold Olsen

Cash Manager i Danske Bank Norge

Utdannet siviløkonom ved NTNU Handelshøyskolen. Har jobbet med Danske Bank’s cash management løsninger siden 2019.