Webinar: Hva betyr renteøkninger for boliglånet ditt?

Onsdag 15. Juni kl 20.00 -20.45

Hva betyr renteøkninger for boliglånet ditt?
- og hvordan påvirker det privatøkonomien

Danske Banks forbrukerøkonom Thea Olsen vil gjennom dette webinaret hjelpe deg å bli mer bevisst på hvilken betydning fremtidige renteøkninger kan ha for boliglånet ditt. Boliglånet er for mange den største utgiftsposten i privatøkonomien, og når denne posten øker får det også betydning for resten av økonomien din.

  • Hvilke utgifter kan du forvente på boliglånet fremover?
  • Hvor høye utgifter har banken kalkulert at du skal tåle?
  • Hvordan spiller økte boliglånsutgifter inn på resten av privatøkonomien?
  • Hvem kan søke om avdragsfrihet, og når bør det benyttes?
  • Når er det lurt å vurdere å binde renta?

Dette er noen av temaene Thea vil gå gjennom i webinaret. I tillegg vil hun ha med seg gjester som vil hjelpe å belyse de vanligste spørsmålene og utfordringene tilknyttet boliglån.

Webinaret varer i ca. 45 minutter og som deltager får du mulighet til å stille spørsmål i forkant og underveis i sendingen.

Velkommen!
Påmelding

Tid: Onsdag 15. juni kl 20.00-20.45
Meld deg på her

Når du har meldt deg på, får du en bekreftelse med link til sendingen, samt en påminnelse ca. 45 minutter før start.

Rekker du ikke sendingen? Som deltager vil du motta link til opptak slik at du kan se det på nytt når det passer deg best.

Om foredragsholderne:

Mats Enger

Finansiell rådgiver i Danske Bank Norge

Rådgir kunder innenfor personlig økonomi, finansiering og personforsikring. Han har 18 års erfaring innen området, og har jobbet i Danske Bank siden 2014.

Thea Olsen

Forbrukerøkonom i Danske Bank Norge

Som forbrukerøkonom brenner Thea for å gjøre økonomi forståelig for folk flest. I tilegg bruker hun mye av fritiden sin på å kjøpe, pusse opp og selge boliger. Thea har bakgrunn som journalist og programleder gjennom mange år i TV2.

Anders Johansen

Sjefstrateg i Danske Bank Norge

Anders jobber i dag som sjefstrateg i Danske Bank Norge. Han har vært ni år i banken, først som Chief Risk Advisor i Markets og deretter som leder for Formues-forvalterne i Private Wealth Management frem til september 2021.

Content is loading