Webinar-serie: Bærekraft, Bank og Business

En serie webinarer som setter bærekraft for bedrifter i fokus. Målet er å dele kompetanse, erfaring og inspirasjon innenfor et område som noen ganger kan være vanskelig å tilnærme seg som bedrift, uansett størrelse. Vi tar med oss kunder, eksperter og samarbeidspartnere for å se hva vi kan gjøre for å integrere bærekraft i virksomheten og hvorfor det er viktig.

Neste webinar i serien:
Tirsdag 15. februar 2022 kl 11.00 – 11.45

Sirkulærøkonomi

I verden i dag økes bruken av jordens ressurser eksponentielt, selv om tilgangen på jordens ressurser synker. Dette er et globalt problem og den synkende tilgangen på ressurser presser næringslivet til å gjøre endringer, både i produksjon og forretningsutvikling.
Hvordan kan sirkulær økonomi bringe frem nye forretningsmodeller og støtte profittgenerering for bedrifter på en bærekraftig måte? Bærekraftansvarlig i Danske Bank, Kristin Kvåle, tar oss i dette webinaret gjennom sendingen sammen med gjester som har mye erfaring på dette området.

Gjester:
- Hans Kleivdal, visekonserndirektør Klima og miljø i NORCE.
- Stian Halland, utviklingssjef BIR AS.

Flere webinar kommer.

Påmelding

Påmelding gjelder for hele webinar-serien. Dette gir tilgang til live-sendingene, og opptak i etterkant.

Meld deg på her

 

Når du har meldt deg på, vil du få en bekreftelse på mail. Vi sørger deretter for å holde deg oppdatert på kommende webinar, og sender en påminnelse med lenke til sendingen i forkant av hvert webinar.

I webinaret vil du møte

Hans Kleivdal

Visekonserndirektør Klima og miljø
NORCE
Han har doktorgrad i molekylærbiologi og antibiotika resistens med opphold i Tyskland og Nederland, og har 10 års erfaring fra næringslivet innen bioteknologi og miljøovervåkning. I 2012 etablerte han en forskningsgruppe på anvendt bioteknologi, og grunnla Nasjonal Algepilot Mongstad i 2016 for oppskalering av sirkulære prosesser fra CO2 til omega-3 og protein. Er i dag visekonserndirektør i NORCE med sirkulær økonomi som ett av ansvarsområdene, og er opptatt av sirkulær innovasjon, sirkulære modeller og de mest radikale teknologiene for verdiskaping fra avfallsstrømmer.

Stian Halland

Utviklingssjef
BIR AS

Stian er har både praktisk og teoretisk utdannelse, og har fagbrev som rørlegger i tillegg til å være statsautorisert revisor. Stian brenner for samfunnsengasjement og sirkulære verdikjeder, og leder BIRs satsninger innen forretningsutvikling, forskning og utvikling, digitalisering og eiendomsutvikling.


Tidligere sendte bærekraft-webinar

37e3a11b-e446-4703-bd2c-988b08ba220e

Artikler med samme tema