Webinar: Aksjekurs med Kristin Skaug fra AksjeNorge

Dato: 18.oktober 14:00 -14:45

Aksjekurs med AksjeNorge

Ønsker du å komme i gang med dine første investeringer, men lurer på hvor du skal starte? Eller har du kommet i gang, men ønsker en bedre forståelse av aksjemarkedet og hvilke muligheter du har?

Øk din forståelse for hvordan investere i aksjemarkedet, både via fond og enkeltaksjer, gjennom vårt webinar. Det er ingen tvil om at sparing i aksjer, enten om det er enkeltaksjer eller fond, stadig blir mer populært. Og med den økende interessen er det også mange som har et behov for en rask innføring i aksjer. Så i dette kurset ønsker vi å gi deg en innføring i det grunnleggende, og hjelpe deg på vei mot økt forståelse.

  • Hvordan komme i gang med egne investeringer?
  • Hvilke ulike former for aksjesparing finnes?
  • Hva er viktig å følge med på når du investerer?
  • Hvilke nybegynnerfeil bør du unngå?

Om du sparer til pensjon, et langsiktig mål, eller bare synes det er gøy å teste noen små beløp for å lære, vil Kristin Skaug i AksjeNorge gjøre deg bedre rustet til å komme i gang, og til å øke din forståelse for mekanismene i aksjemarkedet.

Vi setter også av tid til spørsmål, der du kan stille dine spørsmål direkte til Kristin Skaug, som er leder for AksjeNorge.

Får du ikke mulighet til å se sendingen live vil du også får opptak tilsendt i etterkant dersom du melder deg på.

Påmelding

Tid: Onsdag 18. oktober klokken 14:00 - 14:45 

Meld deg på her

Når du har meldt deg på, får du en bekreftelse med link til sendingen, samt en påminnelse ca. 45 minutter før start.


Rekker du ikke sendingen? Som deltager vil du motta link til opptak slik at du kan se det på nytt når det passer deg best.

Foredragsholder

Kristin Skaug

Daglig leder i AksjeNorge

Kristin Skaug er daglig leder i AksjeNorge, som har som formål å gi innsikt knyttet til viktigheten aksjemarkedet har for den enkeltes langsiktige sparing og for næringslivets tilgang til risikokapital.

Kristin har tidligere jobbet mange år i bank og finans, blant annet som valutamegler, aksjemegler og Privat Banker.

Hun har studert økonomi både på Université de Fribourg i Sveits og på Handelshøyskolen BI. I tillegg har Kristin fullført Executive Masterprogram på Handelshøyskolen BI kalt «Green growth as a competitive advantage»


Innholdet er utarbeidet av Danske Bank. Det er Finanstilsynet som fører tilsyn med våre markedsaktiviteter i Norge. Informasjonen regnes som markedsføring og er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser. Historisk avkastning er ingen pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Informasjonen er ikke ment som en personlig anbefaling til mottageren. Ønsker du personlige investeringsråd anbefaler vi å ta kontakt med banken. For en fullverdig beskrivelse av de ulike produktene og tjenestene, henvises det til prisliste, produktark, prospekt og nøkkelinformasjon til de aktuelle verdipapirfondene. Investor anbefales å sette seg grundig inn i disse dokumentene før en investering foretas.

Les også


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.