Gå til hovedinnhold

Trygghet over tid

Som medlem i Juristforbundet har du tilgang til en av Norges beste bankavtaler. Avtalen sikrer deg en svært gunstig rente, og du kan være trygg på at den er konkurransedyktig over tid.  Det garanterer vi!

Akademikerne Pluss


Akademikerne Pluss forhandler bankavtalen for 12 foreninger i Akademikerne.
Det kommer deg og over 180 000 andre medlemmer til gode. 

Den nye avtalen med Danske Bank er gjeldende i tre år fra 1. januar 2019. 

4F810747B958EDDF

713576b3-00090252-e390e5fc

Webinar 12. oktober: 

Utsikter for norsk økonomi

Norge er på full fart inn i en periode preget av økende økonomisk optimisme, rekordlav arbeidsledighet og mer fart i oljesektoren. "Norge fyrer på alle sylindre", er dommen fra sjeføkonom Frank Jullum.

 

Les flere makronyheter

Ta i bruk medlemsfordelene dine

 • Boliglån

   Skal du kjøpe bolig eller flytte lånet, er det viktig at lånet du velger er riktig for deg. Uansett om det er forutsigbarhet, fleksibilitet eller noe annet som betyr mest, har vi det lånet som passer nettopp deg. Når du søker om lån eller finansieringsbevis, vil du få et uforpliktende lånetilbud. Alle våre låneprodukter kan kombineres, og  sammen finner vi løsningen som passer deg og din økonomi.

  Boliglån: Nominell rente: 1,35 % (Ikke-medlem: 2,15 %)

  Boliglån Ung: Nominell rente: 1,25 % (Ikke-medlem: 1,85 %)

  Boliglån med fast rente: Nominell rente, fra: 1,84 % (Ikke-medlem, fra: 1,94 %)

  Boligkreditt: Nominell rente: 1,40 % (Ikke-medlem: 2,25 %)

   

  For å fullføre lånesøknaden må du ha ditt medlemsnummer. Husker du ikke medlemsnummeret ditt kan du finne det ved å logge inn på din foreningsside eller ved å kontakte din forening.

   

  Trenger du hjelp med BankID? Klikk her
  *Alle priser forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige.

 • Billån

   

  Billån

  Nominell rente, fra: 2,55 % (Ikke-medlem, fra: 3,60 %)
  Går du med planer om kjøp av bil? Da vet du at drømmebilen kan dukke opp når som helst. Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hos oss kan du låne inntil 100 % av kjøpesummen. Søker du i dag, har du finansieringsbeviset i orden når bilen du skal ha dukker opp på markedet.

  Sjekk ut vår billånskalkulator / søk om billån

  Har du spørsmål, er du velkommen til å ringe oss på 987 05550 (05550), eller du kan sende oss en e-post til 05550@danskebank.no.

 • Kort og konto   

  Vi har samlet konto, kort og nettbank i et eget kundeprogram for deg som foreningsmedlem: 

  Brukskonto: Du får en brukskonto til lønnsinngang og daglig bruk med fordelaktig rente, samt en sparekonto med bankens beste rente. På nett-, mobil- og brettbank er regningsbetaling er gebyrfri. 
  Innskuddsrente: 0,00 % (Ikke-medlem: 0,00 %).

   

  Bankkort: Du får et bankkort (debetkort) i gulldesign med foreningslogo. Kortet har kontaktløs betalingsfunksjon og er gebyrfritt i bruk. Det er 0,25 % lavere valutapåslag ved bruk av kortet i utlandet.
  Månedsgebyr for kundeprogram: kr 25.

   

  Trenger du hjelp med BankID? Klikk her

   

  Har du spørsmål om kort kan du se svar på ofte stilte spørsmål her 

   

   

  Kredittkort - Akademiker-kortet: Kredittkortene er i gulldesign med foreningslogo, og har gebyrfri bruk på varekjøp. Det er ingen årsgebyr på kredittkortene, og du får en fordelaktig rente ved betaling etter rentefri periode. Akademiker-kortet dekker dine behov for kortsiktig kreditt. Kortet gir deg Norges råeste drivstoffrabatt på alle Essostasjoner i Norge - hele 90 øre ved pumpepris på 14 kr/l (cashback 4 % + 34 øre/l Esso-rabatt).  I tillegg får du 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner. 

  Effektiv rente er 16,85 % ved 15.000 utestående over 12 måneder. Kredittkostnad på 1.303, totalt 16.303. Betales utestående kreditt ved forfall påløper det ingen renter, og du får full utnyttelse av rabatter tilknyttet kortet.

   

  Bestill kun Akademiker-kortet
   

 • Sparing og investering

   

   

  Sparekonto
  Innskuddsrente: 0,65 %(Ikke-medlem: 0,10 %)
  Med Sparekonto Akademikerne får du bankens beste rente fra første krone, og månedlig kapitalisering av renten. Dette gir en bedre effektiv rente enn for våre øvrige sparekontoer. Det er ingen begrensning i bruk.

   


  Aksjesparekonto
  Nå er det enklere og gunstigere å spare i aksjer og aksjefond. Kontoen er gratis og vil vises i din kontooversikt med det samme.  Les mer og bestill Aksjesparekonto her.

 • Forsikring

   

   

  Reise- og avbestillingsforsikring

   Du får reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst 50 % av reisen fra konto eller betaler med et hvilket som helst kort fra Danske Bank. Se gjeldende forsikringsvilkår og forsikringsbevis.


  Kjøpsforsikring

  Som en ekstra trygghet, er alle  gjenstander (unntatt motorkjøretøy og konsumvarer) du kjøper mellom kr 1 000 og 25 000 med et av dine Danske Bank-kort eller konto, forsikret i 30 dager fra kjøpsdato.


  Person- og skadeforsikring

  Juristforbundet Forsikring gir deg svært gode priser og vilkår på alle typer forsikringer. Forsikringskontoret gir deg informasjon og hjelp med kjøp og flytting av forsikringer. Les mer om person- og skadeforsikring.

 • Student


  Gratis kundeprogram

  Så lenge du er studentmedlem, får du gratis kundeprogram (ordinært kr 300,-)

   

  Gratis PC-/Mac-forsikring

  Med studentkundeprogram følger PC/Mac-forsikring, helt uten kostnad!

  BSU - blant Norges beste

  I Danske Bank får du en av Norges beste BSU-renter.  Akkurat nå er renta 3,40 % 

  Les mer / bestill studentprogram

 • Bedrift


   

  Har du egen bedrift, eller drømmer du om å starte for deg selv?

   Som selvstendig næringsdrivende får du ekstra gode betingelser for din bedrift. Hos oss møter du imøtekommende og tilgjengelige rådgivere som kjenner din bransje. Sammen med moderne og brukervennlige løsninger gjør rådgiverne det enklere for deg å håndtere din økonomiske hverdag. 

  Dine bedriftsfordeler

   

 • Personlig service


  Eget kundesenter: Du får tilgang til et eget kundesenter ved å ringe oss på telefon 987 05550 eller sende en epost til 05550@danskebank.no. 

   

  Hjelp til å bytte bank: Vi har et eget velkomstteam som er klare til å hjelpe deg underveis i prosessen for å bli kunde hos oss.  Les mer om Bankbytte her.

   

  Nettmøte: Ønsker du å snakke med en rådgiver er vi fleksible på tidspunkt. Du kan få rådgivning i et av våre 20 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.

   

  Avtal rådgivning

 • Flere gode fordeler

  ID-tyverisikring

  Hjelp til å forebygge ID-tyveri. Om uhellet skulle være ute bistår vi med å gi deg oversikt, begrense omfang og forhindre ytterligere økonomisk misbruk.Ring 987 05550 om du mistenker at du er utsatt for ID-tyveri, så hjelper vi deg.

   

  Krogsveen /Meglerhuset Nylander

  Ved salg av bolig gjennom Krogsveen eller Meglerhuset Nylander får du gratis verdivurdering, Trygg Bolighandel og tre visninger.

  Priority Pass

  Når du blir kunde, får du også et Priority Pass. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 200 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du blir belastet 90 kr pr. person pr. besøk.

  Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen og North Sea Lounge i Stavanger, trenger du kun å bruke kredittkortet ditt. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem.

   

   

- Et svar på at veksten har tatt seg opp

Sjeføkonom Frank Jullum tror vi vil se moderate renteøkninger i perioden fremover med den neste i mars 2019.

Les flere makronyheter

 


Fordeler og rabatter med DealPass

Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

Mer om dine DealPass-rabatter

Har du egen bedrift?

Som medlem i en akademikerforening får du bedre tilbud også for din bedrift. Du får halv pris på bedriftspakker og gebyrfritt firmakort i tillegg til bedre betingelser på lån og kreditter.

Les mer om dine akademiker-fordeler

Eiendomsmeglere

Du som medlem kan benytte deg av gode fordeler hos våre prefererte eiendomsmeglere, Krogsveen, Meglerhuset Nylander, Meglerhuset Rele og SNE.

Les mer om KrogsveenMeglerhuset Nylander, Meglerhuset Rele og SNE.