Oppdatert 28. februar 2024

Dette skjer med ditt
kundeforhold i Danske Bank

Er du en av de som sitter med spørsmål om flyttingen til Nordea og lurer på hva som skjer fremover?

Nordeas oppkjøp av privatkundedelen i Danske Bank er godkjent av norske myndigheter og flytteprosessen starter mot slutten av 2024. Dette vil gå automatisk, og du får selvsagt god informasjon før flyttingen starter, underveis og når alt er på plass.

Norske myndigheter godkjenner Nordeas kjøp av Danske Banks personkundevirksomhet

Norske myndigheter har godkjent salget av Danske Banks norske personkundevirksomhet, inkludert 15 Danske Invest Horisont-fond, til Nordea.

I en pressemelding som ble offentliggjort 7. juni 2023, annonserte Danske Bank at banken ville trekke seg ut av det norske personkundemarkedet, og i en pressemelding publisert 19. juli 2023 annonserte banken at Nordea ville være kjøper av personkundevirksomheten i Norge.

Norske myndigheter har godkjent salget, og transaksjonen forventes fullført innen utgangen av 2024.

-Vi er glade for at norske myndigheter har godkjent salget, og vi vil sørge for å gjøre overgangen så smidig som mulig for både kunder og ansatte, sier Marthine Bodd Five, leder for personmarked i Danske Bank i Norge.

Har du flere spørsmål er du velkommen til å kontakte oss. I tillegg vil du alltid finne oppdatert informasjon på denne siden.
Og du, vær sikker på at du fortsatt får konkurransedyktige priser og betingelser - også i hele 2024

Ofte stilte spørsmål for deg personkunde

Ofte stilte spørsmål for deg som bedriftskunde 

Tidslinje for salget til Nordea

Første halvår 2024

Ingen endringer for deg som kunde. Ditt rådgivningstilbud, kort, konti, lån og tjenester forblir som de er.

Tredje kvartal

I løpet av tredje kvartal vil du få detaljert informasjon om når og hvordan dine kort, konti, lån og produkter overføres til Nordea. 

Fjerde kvartal

Dine kort, konti, lån og produkter overføres automatisk til Nordea. Vi vil fortløpende varsle deg via SMS. Du trenger ikke gjøre noe.

Velkommen til Nordea!

Før vi sier farvel til 2024, vil boliglånet ditt, kort og konto være på plass i Nordea, og du kan bruke dine banktjenester akkurat som før!

Når og hvordan flytter jeg til Nordea?

Når vi mot slutten av 2024 skal flytte over til Nordea, så ordner vi alt det praktiske for deg rundt flytting av kort og konto. 

Vi har ikke en konkret dato klar for flyttingen til Nordea enda, men i første halvår av 2024 vil vi kunne gi deg mer informasjon om når flyttingen skjer. 

Norske myndigheter har godkjent salget, og mot slutten av 2024 starter vi flytteprosessen. Denne skal vi gjøre så trygg og enkel som mulig. Du vil få informasjon i god tid før flyttingen starter, underveis og når alt er på plass.

Hva skjer med meg og mine bankprodukter?

Når ditt bankforhold flyttes til Nordea i slutten av 2024 vil du få nye kontonummer, nytt lånenummer, nye kort og ny mobilbank.

Du vil få beskjed i god tid før disse endringene skjer, underveis og når alt er på plass.

Du når oss frem til da både på telefon 987 08540, chat og e-post.

Ofte stilte spørsmål for deg som personkunde

 Ofte stilte spørsmål for deg som bedriftskunde 

Ferdigforhandlet boliglånsrente

Nå får du boliglån med ferdig forhandlet rente hos Danske Bank. Du slipper å prute, og kan stole på at du får skikkelig god rente på lånet ditt.

Ferdigforhandlet boliglånsrente betyr helt enkelt at du skal kunne stole på at du får skikkelig god rente på boliglånet ditt uten at du må prute med oss.

fe5f5c4e-47a5-4956-a163-b0d1f00b9567

Jeg vil vite mer om ferdig forhandlet rente

NB! I forbindelse med salget til Nordea oppfordrer vi våre kunder til å være på vakt mot svindlere som utgir seg for å være fra Danske Bank. Vi vil aldri be deg oppgi sensitiv informasjon over telefon eller på epost, kun i sikre kanaler som i mobil- eller nettbanken.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.