Trygghet over tid  

Som medlem i Norsk Lektorlag har du tilgang til en av Norges beste bankavtaler. Avtalen sikrer deg en svært gunstig rente, og du kan være trygg på at den er konkurransedyktig over tid.  Det passer foreningen din på for deg.


NOMINELL RENTE FRA

2,62 % *

 
* Er du under 34 år kan du få Boliglån Ung fra 2,52 %. Gjelder medlemmer i Akademikerne Pluss-foreninger, og forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige 

 

 •  Lån inntil 85% av boligens verdi
 • Har du ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
 • Din ektefelle/samboer får samme betingelser som deg


Les om alle medlemsfordelene du har som kunde i Danske Bank

Avtalen sikrer deg som privatperson og din bedrift et godt tilbud i årene fremover, det kan du føle deg trygg på. Du og din ektefelle/samboer får ekstra gode betingelser på boliglån, billån, sparing og daglige banktjenester

 • Boliglån

  Boliglån

   Skal du kjøpe bolig eller flytte lånet, er det viktig at lånet du velger er riktig for deg. Uansett om det er forutsigbarhet, fleksibilitet eller noe annet som betyr mest, har vi det lånet som passer nettopp deg. Når du søker om lån eller finansieringsbevis, vil du få et uforpliktende lånetilbud. Alle våre låneprodukter kan kombineres, og  sammen finner vi løsningen som passer deg og din økonomi.

  Boliglån: Nominell rente: 2,62 % (Ikke-medlem: 3,40 %)

  Boliglån Ung: Nominell rente: 2,52 % (Ikke-medlem: 3,10 %)

  Boliglån med fast rente: Nominell rente, fra: 2,60 % (Ikke-medlem, fra: 2,70 %)

  Boligkreditt: Nominell rente: 2,67 % (Ikke-medlem: 3,50 %)

  Boligkreditt 45 %: 2,57 % (Ikke-medlem: 3,10 %)

  For å fullføre lånesøknaden må du ha ditt medlemsnummer. Husker du ikke medlemsnummeret ditt kan du finne det ved å logge inn på din foreningsside eller ved å kontakte din forening.

   

  Få tilbud på Boliglån her

  Trenger du hjelp med BankID? Klikk her
  *Alle priser forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige.

 • Billån

  Billån

   

   

  Billån: Nominell rente, fra: 3,70 % (Ikke-medlem, fra: 4,85 %)
  Går du med planer om kjøp av bil? Da vet du at drømmebilen kan dukke opp når som helst. Vi hjelper deg med gunstig finansiering, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hos oss kan du låne inntil 100 % av kjøpesummen. Søker du i dag, har du finansieringsbeviset i orden når bilen du skal ha dukker opp på markedet.


  Sjekk ut vår billånskalkulator / søk om billån

  Har du spørsmål, er du velkommen til å ringe oss på 987 05550, eller du kan sende oss en e-post til 05550@danskebank.no.

 • Kort og konto

  Kort og konto   

  Vi har samlet konto, kort og nettbank i et eget kundeprogram for deg som foreningsmedlem: 

  Brukskonto: Du får en brukskonto til lønnsinngang og daglig bruk med fordelaktig rente, samt en sparekonto med bankens beste rente. På nett-, mobil- og brettbank er regningsbetaling er gebyrfri. 
  Innskuddsrente: 0,25 % (Ikke-medlem: 0,05 %).

   

  Bankkort: Du får et bankkort (debetkort) i gulldesign med foreningslogo. Kortet har kontaktløs betalingsfunksjon og er gebyrfritt i bruk. Det er 0,25 % lavere valutapåslag ved bruk av kortet i utlandet.
  Månedsgebyr for kundeprogram: kr 25.

   

  Bestill kundeprogram for kort og konto her 

  Trenger du hjelp med BankID? Klikk her

   

  Har du spørsmål om kort kan du se svar på ofte stilte spørsmål her 

   

   

  Kredittkort - Akademiker-kortet: Kredittkortene er i gulldesign med foreningslogo, og har gebyrfri bruk på varekjøp. Det er ingen årsgebyr på kredittkortene, og du får en fordelaktig rente ved betaling etter rentefri periode. Akademiker-kortet dekker dine behov for kortsiktig kreditt. Kortet gir deg Norges råeste drivstoffrabatt på alle Essostasjoner i Norge - hele 95 øre ((61 øre cashback ved pumpepris på 15,34 kr/l  (4 %) + 34 øre Esso-rabatt/l). Du får også 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner. 

  Effektiv rente er 16,85 % ved 15.000 utestående over 12 måneder. Kredittkostnad på 1.303, totalt 16.303. Betales utestående kreditt ved forfall påløper det ingen renter, og du får full utnyttelse av rabatter tilknyttet kortet.

   

  Bestill kun Akademiker-kortet
   

 • Sparing og investering

  Sparing og investering

   


  Danske Bank kan hjelpe deg å lage en spare- og investeringsplan som gjør at du får en fremtid å glede deg til. Våre investeringsrådgivere skreddersyr løsninger som passer din økonomi, ønsker og behov. Vi har et bredt tilbud av aksje-, rente- og kombinasjonsfond.

   

  Sparekonto Akademikerne: Innskuddsrente: 1,80 %(Ikke-medlem: 0,70 %)
  Med Sparekonto Akademikerne får du knallgod rente fra første krone, og rente på konto månedlig. Det gir en bedre effektiv rente enn hva som er vanlig. Det er ingen begrensning i bruk.

   

  Aksjesparekonto: Ved å opprette en aksjesparekonto i Danske Bank får du tilgang til å investere i over 200 fond fra flere fondsforvaltningsselskap. På din aksjesparekonto kan du enkelt handle aksjer og fond i nettbanken. Kontoen er gratis, og har flere skattefordeler. Les mer om aksjesparekonto her.

   

  Book møte med en investeringsrådgiver her. 

 • Forsikring

  Forsikring

   


  Reise- og avbestillingsforsikring m/kjøpsforsikring: Du får reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minimum 50% av reiseomkostningene med et kort eller konto tilknyttet din Akademiker kundepakke.  Se gjeldende forsikringsvilkår og forsikringsbevis.

  Kjøpsforsikring: Som en ekstra trygghet, er alle  gjenstander (unntatt motorkjøretøy og konsumvarer) du kjøper mellom kr 1 000 og 25 000 med et av dine Danske Bank-kort eller konto, forsikret i 30 dager fra kjøpsdato.

 • Student

  Student

   

  Gratis kundeprogram: Så lenge du er studentmedlem, får du gratis kundeprogram (ordinært kr 300,-)

  Gratis PC-/MAC-forsikring: Med studentkundeprogram følger PC/Mac-forsikring, helt uten kostnad!

  BSU - blant Norges beste: I Danske Bank får du en av Norges beste BSU-renter. Akkurat nå er renta 3,75 % 


  Les mer / bestill studentprogram

 • Bedrift

  Bedrift


   

  Har du egen bedrift, eller drømmer du om å starte for deg selv?

  Som bedriftseier kan du dra nytte av våre bransjespesialister. Privat- og bedriftsøkonomien henger ofte sammen. For å gjøre hverdagen så enkel som mulig for deg, møter du én rådgiver som har spesialkompetanse på typiske llivsfaser for bedriftseiere. Med utgangspunkt i din situasjon finner dere sammen frem til de beste løsningene og tjenestene for deg.

  Du får svært konkurransedyktige priser, og kan dra nytte av markedsledende selvbetjeningsløsninger. 

  Se priser og bestill kort, konto og nettbank for din bedrift her.

   

 • Personlig service

  Personlig service


  Eget kundesenter: Du får tilgang til et eget kundesenter ved å ringe oss på telefon 987 05550 eller sende en epost til 05550@danskebank.no. 

   

  Hjelp til å bytte bank: Vi har et eget velkomstteam som er klare til å hjelpe deg underveis i prosessen for å bli kunde hos oss.  Les mer om Bankbytte her.

   

  Nettmøte: Ønsker du å snakke med en rådgiver er vi fleksible på tidspunkt. Du kan få rådgivning i et av våre 26 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.

   Avtal rådgivning

 • Flere gode fordeler

  Flere gode fordeler

   

  ID-tyverisikring: Hjelp til å forebygge ID-tyveri. Om uhellet skulle være ute bistår vi med å gi deg oversikt, begrense omfang og forhindre ytterligere økonomisk misbruk.Ring 987 05550 om du mistenker at du er utsatt for ID-tyveri, så hjelper vi deg.

  Priority Pass: Når du blir kunde, får du også et Priority Pass. Dette utstedes i tilknyning til ditt kredittkort. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 200 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du blir belastet AKA Priority Pass pr. person pr. besøk . 

  Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen og North Sea Lounge i Stavanger når du reiser utenlands, trenger du kun å bruke kredittkortet ditt. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem.

  Mer om Priority Pass

  Sperretjenesten:  Sperretjenesten er en gratis tjeneste som hjelper deg å sperre kort fra andre banker, mobilabonnement, pass og førerkort på en effektiv måte om du er uheldig å mister eller blir frastjålet noen av disse. Register her

  Danske Bank Reward: Som Akademiker-kunde i Danske Bank får du automatisk Reward-bonus i utvalgte butikker dersom du betaler med et av våre kort.

  Se butikker