Akademikerkortet

Fordelskortet for deg som medlem av en Akademikerforening

 • Norges råeste drivstoffrabatt: 90 øre/liter
 • Reise- og avbestillingsforsikring med kjøpsforsikring
 • Danske Bank Reward - bonus i utvalgte butikker
 • Priority Pass
 • Eget kundesenter

Fordeler med Akademikerkortet

 • Drivstoffrabatt

  Drivstoffrabatt: 90 øre/liter

  Gjelder fra første liter du fyller hos ESSO.

  Rabatten er regnet ut fra en pumpepris på kr 14:
      34 øre (Fast ESSO-rabatt)
  + 56 øre (4% cashback på ESSO)
  = 90 øre pr. liter

  Hva er ESSO-rabatt?
  Esso-rabatt er en fast ørerabatt på 34 øre per liter drivstoff fra Esso Norge. Rabatten blir godskrevet din kredittkortkonto rundt den 10. hver måned for forutgående kalendermåned.

  Hva er Cashback?
  Cashback er en rabatt Danske Bank gir deg på alle dine varekjøp på bensinstasjoner. Hos Esso får du 4 % cashback, mens på alle andre bensinstasjoner får du 2 % cashback. Cashback blir godskrevet din kredittkortkonto i forbindelse med fakturering rundt den 15. i hver måned og gjelder alle kjøp på bensinstasjoner siden forrige faktura.

 • Reise- og avbestillingsforsikring

  Reise- og avbestillingsforsikring

  Du får reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst 50 % av reisen ved bruk av Akademikerkortet eller konto fra Danske Bank.

  Forsikringsvilkår
  Reisekort
 • PriorityPass

  PriorityPass

  Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 000 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise. Kortet er gratis å ha, men du blir belastet AKA Priority Pass pr. besøk.

  Ønsker du tilgang til OSL Lounge på Gardermoen og North Sea Lounge i Stavanger, trenger du kun å bruke kredittkortet ditt. Du trenger ikke å registrere deg på forhånd, men det er viktig at du i resepsjonen oppgir at du er LoungeKey-medlem.

 • Danske Bank Reward

  Danske Bank Reward

  Danske Bank Reward er et lojalitetsprogram i Danske Bank, og med Akademikerkortet får du tilgang til dette programmet. Betaler du med Akademikerkortet, vil du få bonus i utvalgte butikker og restauranter. Flere butikker er på vei, så følg med!

  Se hvor du får bonus.
 • Eget kundesenter

  Eget kundesenter

  Du får tilgang til et eget kundesenter ved å ringe oss på telefon 987 05550 eller sende en epost til 05550@danskebank.no. 


  Flytteservice

  Vi hjelper deg og din familie med alt i forbindelse med bytte av bank. 

  Nettmøte
  Ønsker du å snakke med en rådgiver er vi fleksible på tidspunkt. Du kan få rådgivning i et av våre 26 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.