8 grunner til å velge Akademikeravtalen i Danske Bank

1. Gratis å komme i gang

Det er helt gratis å bli kunde hos oss. Etableringskostnadene er fjernet og vi tar ikke gebyr for bekreftelse av aksjekapital. Registrer din kontaktinfo her, så vil en rådgiver kontakte deg for å hjelpe deg med bankbytte, raskt og enkelt. 

 2. Brukervennlige løsninger

Bank skal være enkelt. Uansett om du er på kontoret, hjemme eller på farten har du tilgang til nettbanken på pc, tablet og mobil. Vår enkleste nettbankløsning, Nettbank Bedrift, passer deg med enkeltpersonforetak og som kun har behov for en bruker av nettbanken. Her kan du enkelt bytte mellom din private og bedriftens nettbank når du er innlogget. For deg med flere brukere av nettbanken anbefaler vi District.

 

 

3. Samle alt på et sted

Privat og bedriftsøkonomien din henger nøye sammen. Det handler om å se din økonomi under ett, slik at vi sammen kan finne frem til de beste løsningene. 

 

 4. God sparringspartner i viktige beslutninger 

Hva drømmer du om å oppnå det neste året eller de neste 10? I samarbeid med våre rådgivere kan du legge en plan for hvordan du skal nå dine drømmer og ambisjoner. Mange bedriftseiere føler seg alene når de skal ta viktige beslutninger. Hos oss treffer du imøtekommende og tilgjengelige rådgivere som kjenner din bransje.

 

   5. Rabatter og fordeler

6. Hjelp til å starte bedrift

Drømmer du om å starte din egen bedrift? For å hjelpe deg i oppstartsfasen har vi laget guider som viser deg hvordan du starter et AS eller hvordan du starter et ENK trinn for trinn. 

7. Økonomisk trygghet

Økonomisk trygghet er å vite hva du får i morgen, uansett hva som skjer i dag. Trygghet er viktig, både for din private og bedriftens økonomi. Det er alltid en risiko å starte og drive egen bedrift, og det er da viktig å ha en bank som kan hjelpe deg til å ta trygge valg. 

8. Rådgivning når du ønsker det

Snakk med en rådgiver uansett hvor du er. Nettmøte gjør det enklere for deg å finne tid. Les mer og bestill nettmøte her