Akademikeravtale for bedrift

Som medlem av Tekna får du ekstra gode betingelser for deg og din bedrift. Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, kan vi hjelpe deg med å nå dine mål. Det gjør vi ved å gjøre det enkelt for deg å håndtere din daglige økonomi og å ta store finansielle beslutninger. Våre mål, er at du når dine.

Bli kunde*    Selskap under etablering
Snakk med en rådgiver

Priser og vilkår

*For å få alle fordelene må du velge Akademikerkunde og oppgi ditt medlemsnummer.

 

Løsninger tilpasset deg

Du kan enkelt bli kunde via vår nettside. I vår produktvelger velger du selv de produktene og tjenestene som er relevant for deg og din bedrift.

 

En enklere hverdag

Bank skal være enkelt. Våre nettbanker og apper gjør det enkelt for deg og dine kollegaer å håndtere den økonomiske hverdagen.

 

Tilgang til spesialister

Vi har flere team satt sammen av spesialister på små og mellomstore bedrifter slik at du kommer i dialog med en rådgiver som forstår dine utfordringer og behov.

Hvilke bankløsninger passer deg og din bedrift?


Dette skjer etter du har bestilt bedriftsengasjement

I det du har bestilt kontoer og nettbank, setter vi i gang med å gjøre klart dette for deg. Du bli følgt opp via mail med beskjed om hvor i prosessen du er. Når alt er på plass, vil du få tilsendt informasjon om hvordan du tar i bruk våre løsninger, samtidig som du vil bli oppringt av ditt nye rådgiverteam for velkomstsamtale slik at vi kan bli bedre kjent med deg. 

Vi gleder oss til å ta imot deg som kunde. 

Hvor befinner din bedrift seg?

Andre har også lest