Gå til hovedinnhold

Akademikeravtale for bedrift

Som medlem av Tekna får du ekstra gode betingelser for deg og din bedrift. Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, kan vi hjelpe deg med å nå dine mål. Det gjør vi ved å gjøre det enkelt for deg å håndtere din daglige økonomi og å ta store finansielle beslutninger. Våre mål, er at du når dine.

Bli kunde*    Selskap under etablering
Snakk med en rådgiver

Priser og vilkår

*For å få alle fordelene må du velge Akademikerkunde og oppgi ditt medlemsnummer.

 

Løsninger tilpasset deg

Du kan enkelt bli kunde via vår nettside. I vår produktvelger velger du selv de produktene og tjenestene som er relevant for deg og din bedrift.

 

En enklere hverdag

Bank skal være enkelt. Våre nettbanker og apper gjør det enkelt for deg og dine kollegaer å håndtere den økonomiske hverdagen.

 

Tilgang til spesialister

Vi har flere team satt sammen av spesialister på små og mellomstore bedrifter slik at du kommer i dialog med en rådgiver som forstår dine utfordringer og behov.

Hvilke bankløsninger passer deg og din bedrift?

 • Hvilken nettbank passer deg?

  Nettbank -District

  Vår kraftigste løsning. Passer godt bedrifter som ønsker at flere brukere skal ha tilgang, og som utfører transaksjoner på daglig basis. District lar seg utvide i takt med din bedrifts behov og lar seg blant annet integrere med de aller fleste regnskapssystemer på markedet. Kontoutskrifter og andre data kan eksporteres til Excel.

  District kommer også med en funksjonsrik app som lar deg styre bedriftens økonomi og tilganger på farten. 

  Nettbank bedrift

  Vår enkleste nettbank. Passer godt for deg som er privatkunde hos oss og ønsker kun en innlogging og forholde deg til (BankID). Nettbanken lar deg enkelt og greit utføre transaksjoner og holde oversikt over din likviditet. Utfører du kun få transaksjoner og har enkle behov er dette nettbanken for deg.

 • Hvilke kontoer trenger du?
  Driftskonto:

  Dette er kontoen du bruker til dine daglige transaksjoner. Det er ingen begrensninger på inn og utbetalinger. Det er også mulig å tilknytte en kassekreditt mot kontoen.

  Skattetrekkskonto:

  Betaler du ut lønn, er du pliktig å sette av skatt på en egen sperret konto. Skattetrekkskontoen er åpen for innbetalinger, men kan kun gjøre utbetalinger til kontoer som tilhører skatteetaten.

  Sparekonto:

  Som sparekonto tilbyr vi kontoen «Nettspar Bedrift». Kontoen tilbyr bedre rentebetingelser enn øvrige kontoer og egner seg for avsetning av overskuddslikviditet. Les mer om nettspar bedrift her.

 • Tilgang på mobil og nettbrett

  District

  Som District-bruker får du tilgang til en av markedets beste app. Du kan blant annet gjennomføre og godkjenne betalinger, delegere tilganger, melde på sikkert vis med rådgivere i banken og mye mer.

  Last ned appene:
  til iPhone
  til Android-telefon
  til iPadtil Android-nettbrett

   

  Nettbank bedrift

  Har du løsningen "Nettbank Bedrift" kan du få tilgang til dine kontoer gjennom vår app for privatkunder. Dette fordrer imidlertidig at du også er privatkunde hos oss.

  Last ned appen:

  til iPhone
  til Android
  til Windows

 • Tilpasset rådgiving

  Våre små og mellomstore bedrifter blir i varetatt av Danske Business Direct. En avdeling bestående av flere spesialister på små og mellomstore bedrifter. Teamet har en bred kompetanse på områder vi mener er viktige for våre kunder.

  Som kunde vil du få tilbud om årlige gjennomganger, hvor vi sammen ser på hvordan vi kan bidra til å løfte din bedrift. Du kan også selv, når som helst, kontakte oss for et møte om det skulle oppstå behov for sparring. Møtene gjennomføres på telefon eller via nettmøte, hvilket gjør det mulig å dele skjermer og presentasjoner.

  Du vil også motta digital rådgivning i form av nyhetsbrev på e-post og andre utsendelser i digitale kanaler. Dette er rådgivning skreddersydd for deg basert på dine utfordringer og behov.


Dette skjer etter du har bestilt bedriftsengasjement

I det du har bestilt kontoer og nettbank, setter vi i gang med å gjøre klart dette for deg. Du bli følgt opp via mail med beskjed om hvor i prosessen du er. Når alt er på plass, vil du få tilsendt informasjon om hvordan du tar i bruk våre løsninger, samtidig som du vil bli oppringt av ditt nye rådgiverteam for velkomstsamtale slik at vi kan bli bedre kjent med deg. 

Vi gleder oss til å ta imot deg som kunde. 

Hvor befinner din bedrift seg?

 • Vekst

  Har du planer om vekst, eller har bedriften din naturlig begynt å vokse seg større?

  Vekst krever mer av både deg og din bedrift – og det er mange vurderinger som må gjøres og beslutninger som må tas. Trenger du nye finansieringsløsninger? Vurderer du oppkjøp? Skal du ansette flere? Må du kjøpe eller lease nytt utstyr? Har du kontroll på bedriftens likviditetsstyring?

  Nedenfor har vi samlet guider og artikler med tips og råd til deg som har vekstambisjoner

 • Nye investeringer

  Bedrifter som har drevet i mange år har ofte gode regnskapstall og god likviditet. Hos disse bedriftene er det stor variasjon i hva de bruker overskuddskapitalen til. Noen velger å sette pengene sikkert på en sparekonto, andre investerer i utleiebolig, tar ut utbytte for å nedbetale privat gjeld eller kjøper sine egne lokaler. Et annet alternativ kan være å investere i aksje- eller rentefond.

  Investeringsløsninger

 • Salg og eierskifte

  Å finne en ny eier til bedriften er en begivenhet med både følelsesmessige, praktiske og økonomiske konsekvenser. Ønsker du å vite mer om denne prosessen kan du se våre guider om eierskifte.

  Oppkjøp kan være en ressurskrevende og dyrt, og det er ingen garantier for at det skaper verdi. Et oppkjøp er et av de avgjørende begivenhetene for bedriften din. Her kan du lese om hva som må til for å lykkes.

 • Få en enklere hverdag i alle situasjoner

  De fleste bedrifter er mer opptatt av å betjene kunder og skape gode kundeopplevelser, enn å bruke mye tid til administrativt arbeid, økonomi og regnskap. For å gjøre hverdagen så enkel som mulig for deg som selvstendig næringsdrivende har vi samlet får fremste kompetanse i en avdeling. Denne avdelingen tar imot alle akademikere med egne bedrifter, og kan hjelpe deg med dine mål og behov uansett hvor stor eller liten bedriften er.

   Snakk med en rådgiver

Andre har også lest