Et skreddersydd tilbud for deg

Som medlem i Lederne har du og din ektefelle/samboer tilgang til ekstra gode priser og vilkår på produkter og tjenester i Danske Bank. Dere får tilgang til dyktige rådgivere som gir helhetlig rådgivning, og skreddersyr et banktilbud som passer deres liv.

NOMINELL RENTE

 

5,65 %*

*Er du under 34 år kan du få Boliglån UNG fra 5,44 %. Forutsetter at du/dere som låntaker(e) har lønnsinngang og bruker kort-regningsbetaling.

  • Lån inntil 85 % av boligens verdi
  • Få opptil 50 % rabatt på kort og konto
  • Vår beste rente på sparekonto

Leder, men ikke medlem i Lederne? Les mer om dine medlemsfordeler og meld deg inn her.

Trenger du hjelp med BankID? Klikk her


Helhetlig rådgivning sikrer deg økonomisk trygghet

Du skal kunne se for deg en fremtid hvor du føler deg trygg. Derfor får du som kunde i Danske Bank en full økonomisk gjennomgang. Kanskje har du pensjonsordning via jobben? Vet du om den er bra, middels eller i verste fall dårlig? De aller fleste har også forsikring gjennom jobb, men de aller færreste vet hva den dekker.

Sammen kan vi finne muligheter du enda ikke har tenkt på, og de løsningene som fungerer best for deg og dine - nå og i årene fremover. 

 

Hvor mye kan jeg låne?

Med boliglånskalkulatoren kan du få en pekepinn på hvor mye du kan låne og hva lånet vil koste deg. Her kan du også simulere renteendringer.

Prøv boliglånskalkulatoren

Sparing i fond

Skal du spare langsiktig, er fondssparing et godt tips. Den enkleste måten å spare i fond på, er å opprette en spareavtale.

Les om fondssparing

Ta i bruk fordelene dine

Oppdag dine muligheter


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.