Gå til hovedinnhold

Dine fordeler som studentmedlem i forening

Som studentmedlem hos en av våre partnerforeninger er du sikret et godt tilbud hos Danske Bank i årene fremover. Du får ekstra gode betingelser på boliglån, billån og øvrige banktjenester, som gratis kort/konto, i tillegg til ekstra gode rabatter og fordeler.

NOMINELL RENTE FRA

1,30 %*

* Gjelder medlemmer i en av våre partnerforeninger, og forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige 
 •  Lån inntil 85% av boligens verdi
 • Har du ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
 • Din ektefelle/samboer får samme betingelser som deg

Dine fordeler

 • Gratis kort og konto

  Kort og konto tilpasset deg mellom 18-27 år, uten årsgebyrer og gebyrfri bruk av kort og regningsbetaling. Mulighet til å søke om UNG-kredittkortet som har inkludert reise- og avbestillingsforsikring.

  Les mer om UNG-programmet her.

 • BSU

  BSU med god rente

  I Danske Bank får du også god rente på BSU. Akkurat nå er renta 2,80 %.

 • Fordeler og rabatter

  Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

  Les mer om dine fordeler og rabatter.

 • Fordeler hos eiendomsmeglere

  Meglerhuset Nylander

  Ved salg av bolig gjennom Meglerhuset Nylander, får du gratis verdivurdering og tre gratis visninger. Du får også konseptet "trygg bolighandel" gratis. Dette har en verdi på 6000 kr og inkluderer hjelp med å finne riktig bolig, en sparringsparter rundt kjøp av bolig og budrunde, samt klargjøring av egen bolig for optimalt salg.

  Propr - Norges største digitale boligsalgstjeneste

  Boligsalgstjenesten Propr tilrettelegger for at boligselgere kan selge selv på en enkel, trygg og lønnsom måte. Som Danske Bank-kunde får du rabatt på tjenesten. Selger du boligen din via Propr, og lar Propr ordne tilstandsrapport, nødvendige dokumenter, Finn-annonse og oppgjør spanderer de fotograf (en tjeneste som ellers koster 3 990 kr). Har du allerede en kjøper, kan Propr også hjelpe deg med kontrakt og oppgjør.

  Se fordelene hos Propr

   

 • Personlig service

  Eget kundesenter

  Du har tilgang til eget kundesenter. Her får du raskt svar og god hjelp, syv dager i uken.  Ring oss på telefon 987 05580.

  Hjelp til bankbytte

  Når du skal bytte bank fyller du ut et bankbytteskjema, så ordner vi resten for deg.

  Les mer om bankbytte og hvordan vi kan hjelpe deg her.

  Nettmøte

  Ha møte online med en rådgiver der det passer deg best. Du kan få rådgivning i et av våre 20 kontor, på telefon eller via Nettmøte på din egen PC - der du er.


Fordeler og rabatter med DealPass

Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

Mer om dine DealPass-rabatter

Les også