JM + Danske Bank 

= bærekraft i fokus

Som kjøper av en Svanemerket bolig gjennom JM får du ekstra gode fordeler i Danske Bank. Bankavtalen sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Du og din familie får ekstra gode betingelser på boliglån og andre banktjenester. 

Takk for at du velger en bærekraftig bolig 

For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Svanemerket stiller strenge krav, noe som er bra både for miljøet og for helsen til deg som skal bo og trives i ditt nye hjem.

 

NOMINELL RENTE FRA

1,53 %*

 
* Er du under 34 år kan du få Boliglån Ung fra 1,37 %. Forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige.


Som kunde i Danske Bank vil du oppleve at å være bankkunde er mer enn et boliglån. Vi jobber med å tilby grønn finansiering gjennom hele verdikjeden, fra innlån til utlån. I dag er grønt boliglån likt finansiert som våre ordinære boliglån.

Relevante artikler


Hvor mye renteoppgang tåler du?

Med egen bolig vil det komme langt flere utgifter enn bare å betale ned på lånet. Det er utgifter på boligen som strøm, kommunale avgifter, vedlikehold, forsikringer, husleie, TV-lisens, internett og så videre trekkes på løpende bånd. Har du tenkt på hvordan du skal strukturere økonomien dersom renta på lånet øker?

Artikkel

Når er det lurt å kjøpe bolig?

Kan vi beregne oss frem til perfekt timing for boligkjøp? Vi spurte eiendomsmegler Andreas Villand.

På boligjakt? Unngå de største fallgruvene

I jakten på nytt drømmehjem er det lett å trå feil.

Alle kan få markedets laveste rente på boliglån

Har du en bolig med lån som er mindre enn 45 % av verdien på boligen, kan du få markedets laveste rente på lånet ditt. Denne prosenten, som forteller hvor stor andel boliglånet utgjør av boligens verdi, kaller vi belåningsgrad. Du regner ut belåningsgraden ved å dele lånebeløpet på boligens verdi og så gange med 100. Er belåningsgraden mindre eller lik 45 %, er du altså i utgangspunktet kvalifisert til å få lån med vår laveste rente. Dette lånet kaller vi Boligkreditt 45.

Dette avgjør om banken vil gi deg lån

Det er ingen menneskerett å eie sin egen bolig. Nordmenn flest gjør imidlertid det, og har i gjennomsnitt over en million i boliglån. Så, hva er det som avgjør om du får lån i banken?

Slik hjelper du barna inn på boligmarkedet

En økonomisk hjelpende hånd fra foreldre eller besteforeldre kan være avgjørende for at barna skal oppnå boligdrømmen.