Propr + Danske Bank 

= penger spart

Kjøper eller selger du bolig via Propr får du et ekstra godt tilbud på boliglån, kort og bankens beste rente på sparekonto. Fyll ut skjema så ringer vi deg for en prat om det gode tilbudet du kan få som Danske Bank- og Proprkunde.  

Få et uforpliktende tilbud om boliglånVi kutter opptil 0,5 % på din boliglånsrente

BoliglånInntil 50 % rabatt på kundeprogrammet ditt

Kort & konto


Bankens beste rente på sparekonto

Sparekonto


Som kunde i Danske Bank vil du oppleve at å være bankkunde er mer enn et boliglån. Vi jobber sammen med deg for å finne de løsningene som kan hjelpe deg å nå dine mål. 

Relevante artikler


På boligjakt? Unngå de største fallgruvene

I jakten på nytt drømmehjem er det lett å trå feil.

Hvor mye renteoppgang tåler du?

Med egen bolig vil det komme langt flere utgifter enn bare å betale ned på lånet. Det er utgifter på boligen som strøm, kommunale avgifter, vedlikehold, forsikringer, husleie, TV-lisens, internett og så videre trekkes på løpende bånd. Har du tenkt på hvordan du skal strukturere økonomien dersom renta på lånet øker?

Alle kan få markedets laveste rente på boliglån

Har du en bolig med lån som er mindre enn 45 % av verdien på boligen, kan du få markedets laveste rente på lånet ditt. Denne prosenten, som forteller hvor stor andel boliglånet utgjør av boligens verdi, kaller vi belåningsgrad. Du regner ut belåningsgraden ved å dele lånebeløpet på boligens verdi og så gange med 100. Er belåningsgraden mindre eller lik 45 %, er du altså i utgangspunktet kvalifisert til å få lån med vår laveste rente. Dette lånet kaller vi Boligkreditt 45.

Dette avgjør om banken vil gi deg lån

Det er ingen menneskerett å eie sin egen bolig. Nordmenn flest gjør imidlertid det, og har i gjennomsnitt over en million i boliglån. Så, hva er det som avgjør om du får lån i banken?

Slik hjelper du barna inn på boligmarkedet

En økonomisk hjelpende hånd fra foreldre eller besteforeldre kan være avgjørende for at barna skal oppnå boligdrømmen. 

Artikkel

Når er det lurt å kjøpe bolig?

Kan vi beregne oss frem til perfekt timing for boligkjøp? Vi spurte Andreas Villand i Krogsveen.