Gå til hovedinnhold

Oppdag mulighetene i Danske Bank

Du får ekstra gode fordeler i Danske Bank. Bankavtalen sikrer deg et godt tilbud i årene fremover. Du og din familie får ekstra gode betingelser på boliglån, billån og daglige banktjenester. 

Avtale et møte  Bli kunde


Sparing i fond

Skal du spare langsiktig, er fondssparing et godt tips. Den enkleste måten å spare i fond på, er å opprette en spareavtale.

Les om fondssparing

Individuell Pensjonssparing (IPS)

 

IPS er en pensjonssparing med skattefordel. Du kan spare inntil 40 000 kroner per år og få 23 prosent av innbetalingen tilbake på skatten i 2018. Pensjonssparingen er fritatt for formueskatt, har alminnelig beskatning ved utbetaling og kan tas ut fra fylte 62 år. Du bestemmer selv om du vil spare mye eller lite og om du vil spare månedlig og/eller gjøre engangsinnbetalinger*. 

Les mer om IPS og se prisliste her

*Det er ingen tilleggskostnader ved sparing på IPS hos Danske Bank.  Det vil være forvaltningskostnader i underliggende fond som er avhengig av type fond, der både aktivt forvaltede og indeksfond tilbys.

Ta i bruk fordelene dine

Firmakort til alle 

Schibsted har besluttet å tilby Corporate Card til alle ansatte. Dette er et kredittkort som kan brukes i jobbsammenheng, slik at du som ansatt har en effektiv løsning ved utlegg- og reisevirksomhet.

Kortet inkluderer:

  • Et kort for alle utlegg på vegne av arbeidsgiver
  • Ingen årsavgift (gjelder Corporate Gold)
  • Markedets beste kortforsikring
  • ID tyveri-forsikring
  • Full oversikt via mobilbank, brett- eller nettbank
  • Valgfritt privat tilleggskort 365Privat med cashback

Ønsker du å bestille firmakort må du være legitimert i Danske Bank. Dette gjør du i lenken under.  Alt du behøver er din BankID (fra hvilken som helst bank).

Legitimer deg

Etter at du er legitimert, søk her:

Bestill Corporate Gold (kr 0,-)


Fordeler og rabatter med DealPass

Som kunde i Danske Bank får du med DealPass fordeler og rabatter hos hundrevis av butikker, nettbutikker, hoteller og spisesteder, samt på velvære, aktiviteter og mye mer.

Mer om dine DealPass-rabatter